Pienen pieni ja mahdottoman pörröinen kissanpentu yrittää erittäin sinnikkäästi tunkeutua patjan rakoseen, mutta ei vaan onnistu. Lattia on liukas ja tassut sutivat tyhjää. Yritys on silti kova.

Ei aina kannata ostaa uutta tavaraa. Kannattaa korjata vanha rikkinäinen tai keksiä jotain vielä parempaa. Tässä 41 kuvan koosteessa näyttää luovuus puhjenneen kukkaan.

Monet kuvittelevat, että kissat vain nukkuvat ja syövät eikä niitä kiinnosta mikään. Jos kuulut tähän ryhmään, olet täysin väärässä!

Internet on täynnä hauskoja kissavideoita, ja tässä on yksi niistä. Tällä kissalla oli vahva mielipide, ja se ilmaisi sen melko voimakkaasti. Emme tiedä mitä kissa provosoi, mutta sen ”no, no, no” ääntelystä katsoja saa hyvät naurut.

Amis-uskonto perustuu vanhanaikaisille arvoille eivätkä monet amissit käytä esimerkiksi mitään moderneja keksintöjä kuten autoja tai sähköä. Tällainen elämäntapa ohjaa keksimään erilaisia tapoja liikkua, kuten tässä videolla voi huomata. Seitsemän naista ajaa yhtä polkupyörää. Toivottavasti vain yksi kuitenkin ohjaa. Joka tapauksessa mahtavan hauska menopeli!

Kyle nimisellä nuorella miehellä on sydän paikallaan, kun hän päättää piristää kodittomien ihmisten päivää. Hän antaa muutamille kodittomille 100 dollaria käteen, joka on todella iso raha heille. Kyle vetoaa siihen, että haluaa auttaa ihmisiä joiden elämäntilanne ei ole yhtä hyvä kuin hänen omansa.