Afrikassa Krugerin kansallispuistossa kuvattiin suloinen video, kun pieni norsunpoikanen innostui jahtamaan sen ympärillä lentäviä pääskysiä. Muu norsulauma seisoskelee tiensivussa puiden alla, mutta poikanen riehuu tiellä ja juoksee edestakaisin.

Tämä video piristää varsinkin nyt, kun surulliset uutiset Cecil-leijonan kuolemasta tulivat ilmi.

Valtava tanskandoggi Dinky huomaa sohvaltaan, että sen veli Ro-Ro saa huomiota ja rapsutuksia omistajalta. Ja sekös ottaa pannuun. Kyllä pitäisi Dinkyn olla siinä hellittävänä eikä kenenkään muun. Hirvittävä vääryys tämä tämmöinen. Tästä syystä se ilmaisee mielipiteensä erittäin ääneekkäästi mutta aika suloisesti. Tuskaa on olla mustasukkainen.

Mitä tehdä, kun pallo on uima-altaassa, ei haluaisi kastua eikä voi pyytää ketään toistakaan hakemaan sitä, koska on koira? Tämä veijari näyttää mallia. Ensin se kiertää altaanreunaa, mutta lopulta keksii nerokkaan keinon. Se hyppää pienen muovisen uima-altaan päälle ja veneilee sillä hakemaan lelunsa pois.

Minipossuilla riittää yhtä paljon energiaa kuin koiranpennuilla, ja ne ovat ihan yhtä leikkisiä ja riehakkaita. Aivan niin kuin Picklekin. Sen omistaja istuu lattialla ja ottaa videokuvaa iloisesta lemmikistään. Pickle saa nimittäin hepulit, ja se juoksee käytävällä niin kovaa kuin jaloistaan pääsee. Ihana!

Kesä on ihanaa aikaa, linnut laulavat, aurinko paistaa ja kukat kukkivat. Yleensä kuitenkin kaikkien hyvien asioiden mukana tulee myös huonoja asioita, kuten hyttyset ja mäkäräiset. Kaveriporukassa usein tulee myös ihmeteltyä sitä, kun hyttyset eivät vain jostain syystä koske kaikkiin ihmisiin. Nyt on löydetty ainakin jonkinlainen selitys sille, miksi hyttyset hyökkäävät agressiivisemmin tiettyjen ihmisten kimppuun.

 

Oletko yksi niistä ihmisistä, jolla on aina eniten paukamia? Vai yksi niistä, joista hyttyset eivät juurikaan välitä?

Lähde

Lääkäri Elisabeth Tanzi epäilee, että hyttyset ovat tiettyjen veriryhmien perässä.

Lähde

Erityisesti veriryhmä O on tutkimusten mukaan hyttysten suosikki.

Lähde

Mikäli hyttynen puree, on tärkeää, ettet raavi puremaa. Raapiessa purema-alue leviää ja tulee niin sanottu paukama.

Lähde

Ruokailutottumuksilla on myös vaikutusta, sillä ihmiset, jotka syövät paljon sokeria ovat enemmän alttiita hyttysille, kuin ne ihmiset, jotka syövät terveellisesti.

Lähde

Lähde: lajkat.aftonbladet.se