Oliver herää päiväunilta. Se ähisee, tuhisee ja puhisee. Kun poika näkee isänsä ja kuulee tämän puhuvan, lävähtää hänen kasvoilleen maailman ihanin hymy. Ja sitten taas naama menee mytryyn. Ja hymyyn.

Tiedoksi kakkaepäilijöille! Youtube-kommenteissa isä kertoo, että Oliver ei ole kakkaamassa vaippaansa, vaikka rytistää naamaansa.

Stonehouse-nimellä itseään kutsuva taiteilija on kuvittanut digitaalisesti naisen elämän syntymästä kuolemaan, ja uuteen elämään taas. Piirrokset ovat todella kauniita ja tarkkoja, niitä katsoessa huomaa, miten elämä jättää meihin jokaiseen jälkensä. Ja miten meidän jokaisen aika tulee vielä siirtyä tuonpuoleiseen.

Mutta silti – elämä maan päällä jatkuu.

Jotenkin surullinen mutta kaunis näky. Maassa, tienposkessa makaa kuollut orava. Muutama nälkäinen naakka on lähestynyt sen elototonta ruumista, mutta vierellä on ystävä, joka ei laskekaan lintuja apajille. Orava häätää niitä pois, minkä kerkeää ja käy vielä lopuksi kuolleen kaverinsa viereen makaamaan.

Sähkötyöntekijä oli tavallisella tarkastuskäynnillä, kun hän huomasi yllättävän näyn 115 000 voltin sähkötolpan vieressä. Ehkä suloisin yllätys, jonka kukaan voi saada työpäivänään. Sitä ei voi selittää, se täytyy nähdä itse.

Harper-koira kärsii syndroomasta, joka on halvauttanut sen koko kehon. Se ei pysty kävelemään tai liikuttamaan päätään. Sen omistaja heitti sen julmasti roskakoriin kuolemaan. Harper oli vain parin viikon ikäinen.

Onneksi eräs nainen kuuli koiran itkevän ja löysi tämän roskien seasta. Hän otti sen kotiinsa, ja päätti auttaa pientä ja pelokasta koiraa.

Vesiterapian, hieronnan, sekä suuren tahdonvoiman avulla Harper alkoi vahvistumaan. Sen jalat alkoivat kantaa pikkuhiljaa, ja nyt se osaa kävellä jo melko mallikkaasti.