Flasmob-videot ovat internetin suola, kyseessä on siis jo muutamia vuosia sosiaalisessa mediassa kiertänyt ilmiö, jossa ihmiset tapaavat ”sattumalta” ja alkavat soittaa, laulaa tai tanssia yhdessä.

Näin suuren mittaluokan esitystä pääsee kuitenkaan harvemmin näkemään. Kaikki alkaa siitä, kun pieni poika astelee flyygelin taakse ja soittaa tunnettua kappaletta. Ei mene kauaa, kun ostoskeskuksessa asioineet ihmiset alkavat ihmetellä, mistä on kyse. Lopulta joukkoon liittyy kokonainen orkesteri ja ihmiset saavat kuunnella sekä katsoa maailmanluokan esitystä!

Katso maaginen video alapuolelta:

Lapset ovat tunnettuja uteliaisuudesta, ennakkoluulottomuudesta ja siitä, että he oppivat todella nopeasti uusia asioita. 4-vuotias Ella Dobler on loistava esimerkikki juuri tämänkaltaisesta lapsesta.

Ella harrastaa tanssia ja on nuoresta iästään huolimatta päässyt jo ensimmäiselle sijalle tanssikilpailussa. Videolla näemme esityksen, jossa Ella tanssii Rainbow National-tanssikilpailussa.

Tyttö on suloinen, mutta myös todella lahjakas tapaus. Erinomainen rytmitaju, kehonhallinta ja eleet ovat suorastaan ammattimaisella tasolla! Olisi ollut hienoa istua paikan päällä ja seurata tätä maagista esitystä…

Voit katsoa videon alapuolelta:

Elämässä tapahtuu joskus asioita, jotka aiheuttavat pysyviä muutoksia ihmisessä ja hänen ympäristössään. Tällaisista tilanteista palautuminen ja toipuminen voi olla tuskaisan vaikeaa ja joissakin tilanteissa jopa mahdotonta.

Mary Johnsen on kokenut elämässään paljon rankkoja hetkiä. Mary oli menettänyt muun muassa äitinsä ja muita läheisiä. Rankat muutokset johtivat lopulta uupumukseen ja masennukseen. Mary Johnsen on onneksi kuitenkin ihanan tytön isoäiti. Lapsenlapsi oli huomannut mumminsa masennusoireet — tämän seurauksena hän päätti yllättää isoäitinsä.

Voit katsoa alla olevasta videosta, kun lapsenlapsi tuunaa mummillensa uudenlaisen lookin.

Tiedät varmasti ”The Lion Sleeps Tonight” -kappaleen… Viimeistään siinä vaiheessa, kun kuulet sen!

Tällä videolla miehet hauskuuttavat yleisöä äänillä ja muutamaa sekuntia myöhemmin kaikki ovat yllättyneitä, kun supertunnettu lastenlaulu saa aivan uudenlaisen vivahteen.

Mieskuoron tuottama ääni on kokonaan laulettua, eikä instrumentteja olla käytetty lainkaan. Kuoron nimi on ”Straight No Chaser”, mikäli haluat katsoa heidän esityksiään enemmän.

Tässä video, joka sai yleisön ja myös minut nauramaan:

Masennus on sairaus, joka voi pahimmillaan viedä kyvyn käydä suihkussa tai huolehtia omasta elämästään millään asteella. Avun hakeminen voi olla täysin ylitsepääsemätöntä ja siksi masennusta sairastavien kokemuksia ei pitäisi vähätellä.

Kampaaja Kayley Olsson sai asiakkaakseen nuoren tytön, joka oli menossa koulukuvattavaksi. Masentuneen 16-vuotiaan hiukset olivat niin huonossa kunnossa, että hän pyysi kampaajaa ajamaan ne kokonaan pois.

Olsson ei kuitenkaan tehnyt niin, vaan päätti työstää tytön hiuksia yhteensä 13 tuntia kahtena eri päivänä. Lopputulos sai tytön iloiseksi ja kiittelemään kampaajaa vuolaasti. Hän tunsi olonsa taas itsekseen ja uskalsi jopa hymyillä luokkakuvassa.

Katso alta, miten upea tytön tukasta lopulta tuli!