Tästä videosta saattaa mennä transsiin. Pieni pöllönpoikanen saa silittelyjä ja rapsutuksia. Se näyttää nauttivan hellyydestä kovasti. Kaveripöllöjen päät alkavat pyöriä kateellisina ympyrää. Mullekin!

Norman oli vasta vuoden ikäinen, kun sen omistajat hylkäsivät koiran. Norman joutui löytöeläinkotiin, josta sen nykyinen omistaja otti Normanin. Onneksi, sillä seuraavana aamuna, koira olisi lopetettu.

Omistaja huomasi pian kotiin tultuaan, että koira törmäilee välillä seiniin ja tavaroihin. Eläinlääkäri tutki Normanin ja sillä todettiin sairaus, joka vei sen näön muutamassa kuukaudessa. Mutta se ei koiran menoa haitannut.

Eräänä päivänä läheisen rannan vuorovesi veti 14-vuotiaan nuoren Lisa-tytön kauemmas rannasta ja veden alle eikä hän päässyt sieltä omin voimin pois. Norman sattui olemaan rannalla omistajansa kanssa, ja se lähti heti uimaan avuntarvitsijan luokse.

Lisa tarttui Normanin ja molemmat pääsivät turvallisesti rantaan. Ilman koiraa tässä olisi käynyt todella pahasti.

Kohta kaksivuotias Leon on äitinsä sylissä ja tajuaa elämänsä ensimmäistä kertaa, että kulmakarvoja voi liikuttaa ylös ja alas. Riemu on suuri sekä vanhemmilla että Leonilla, joka tulee kyllä hurmaamaan vielä jonkun tuolla vinkkailulla.

Vauva tapaa isänsä identtisen kaksoisveljen ensimmäistä kertaa ja hämmentyy kovasti. Tytön silmät suurenevat kun hän yrittää pähkäillä, mitä on meneillään. Onhan se varmasti omituista, kun isää onkin yhtäkkiä kaksin kappalein!

Tämä koira ei leikkikaveria kaipaa. Se nimittäin leikittää itse itseään.

Koira vie tennispallon portaiden yläpuolelle niin, että se vierii hiljaa reunaa kohti. Koira juoksee nopeasti alas ja on valmiina nappaamaan pomppivan pallon kiinni.

Koira ei tarvitse pallon heittämiseen ketään ulkopuolista, sillä se onnistuu näin vallan mainiosti!