Frostie on vielä pieni kili. Se ei pystynyt kävelemään takajaloillaan, joten vuohi sai käyttöönsä pyörätuolin. Frostien ensiaskeleista pyörätuolin kanssa voi katsoa täältä.

Pikku hiljaa tuo pieni iloinen vuohi sai kuitenkin voimaa takajalkoihinsa, ja voi sitä riemua, kun se pystyi pomppimaan onnesta muiden kavereidensa kanssa. Pitkiä aikoja Frostie ei vielä jaksa kävellä, mutta sillä on koko elämä aikaa opetella.

Leffojen ja ohjelmien hahmoja ei olla tehty tahallaan näiden ihmisten näköisiksi, vaan yhdennäköisyys on täysi sattuma. Tosin, osa näistä henkilöistä tietää muistuttavansa jotain tuttua piirroshahmoa ja pukeutuu tarkoituksella samanlaisiin vaatteisiinkin.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Koira – tuo maailman kärsivällisin kuuntelija ja ystävä – jaksaa kuunnella ihmisten huolia. Tällä videolla pieni vaippaikäinen kertoo koirakaverilleen pitkää tarinaa. Lapsi näyttää hämmentyneeltä siitä syystä, ettei koira tunnu ymmärtävän häntä. Ja koira näyttää vähintäänkin samalta.

Viikkaaminen on työläs kotityö ja vielä työläämpää se on, jos perheessä on muidenkin vaatteet viikattavana. Se on niin hidasta ja tylsää, että paremmalta vaihtoehdolta tuntuu vain tunkea vaatteet kaappiin ilman sen suurempaa viikkaamista.

Onneksi viikkausprosessiin on saatavana hieman helpotusta! Nimittäin tällä videolla näytetään loistava niksi, kuinka viikkaat T-paidan helposti ja vaivattomasti alle 5 sekunnissa!

 

Jos olet kova leipoja, sinun on pakko saada ainakin yksi tällainen keittiöösi!

Puolalainen suunnittelija Zuzia Kozerska haluaa uudistaa perinteiset kaulimet hauskalla tavalla. Hän kaivertaa kaulimiin erilaisia kuvia ja tekstejä laserin avulla.

Kozerska, joka asuu Varsovassa, käyttää paikallista puuta kaulimissaan. Nämä sopivat keksien ja kakkujen tekemiseen, koristekuorrutuksiin ja vaikkapa savitöihin! Kaulimia voi ostaa täältä.

 

Lähde: etsy.com