Tätä videota katsellessa tulee niin hyvä mieli, vaikka siinä ei edes tapahdu mitään ihmeellistä! Tosin, videon välittämä viesti on painavaa asiaa kiinalaisista karhufarmeista.

Smudge on neljä kuukautinen karhunpoikanen, joka pelastettiin kiinalaiselta karhufarmilta, jossa karhuja kasvatetaan kamalissa oloissa ja pidetään lukittuina pienissä häkeissä. Syy miksi karhuja pidetään telkien takana on niistä saatava arvokas sappineste, jota käytetään hyödyksi kiinalaisessa lääketieteessä.

Animals Asia on hyväntekeväisyysjärjestö, joka pelasti myös pienen Smudge karhunpoikasen. Järjestön tavoitteena on lopettaa kamalat karhufarmit ja vapauttaa karhut niiden luonnolliseen elinympäristöönsä. Lisätietoja sekä mahdollisuuksia tukea järjestön toimintaa löytyy Animals Asia – kotisivuilta. 

 

Pieni piipitys kuului maan alla olevasta viemäriputkesta. Pariskunta vilkaisi putkeen taskulampulla, ja sieltä kurkisteli pienen pieni sorsanpoikanen. Miten lie se oli sinne joutunut, mutta olihan se saatava sieltä pois.

Kädellä oli ihan turha yrittää saada sorsaa ylös, sillä se oli niin syvällä putken pohjalla. Mies keksi nerokkaan ratkaisun, ja aikoi imuroida sorsanpoikasen takaisin maanpinnalle. Suuttimen päähän laitettiin tietenkin paperipyyhe suojaksi, ettei pieni luontokappale sentään imeytyisi imuriin. Ja homma toimii!

Vanhemmille voi olla joskus kova paikka katsoa tyttärensä muuttuvan pienestä tytöntylleröstä teinitytöksi, joka alkaa kiinnostumaan pojista ja seurustelusta.

Tämä isä on jo varautunut tuleviin kosijaehdokkaisiin sanoittamalla uudelleen hittilaulun ”Rude” ja lataamalla sen Youtubeen kaikkien kuultavaksi. Laulussa isä kertoo, että hulttioiden on turha tulla kosiskelemaan hänen tytärtään ja, että jokainen väärä sulhasehdokas käännytetään ovelta. Myös äiti liittyy lauluun mukaan kertoen tulevalle sulhaselle, miksi hänen tyttärensä ansaitsee vain parasta.

Aina silloin tällöin kuulee koirien pitävän mitä ihmeellisintä ääntä ja tulee mietittyä, että mitäköhän ne yrittävät meille viestittää. Koirat tarkkailevat jatkuvasti ympäristöä ja pistävät merkille ääniä, hajuja ja ihmisten eleitä, joten ei ole ollenkaan ihme, että joskus ne yrittävät hauskasti matkia joko meitä ihmisiä tai meille muuten tuttuja tapahtumia.

Tällä koiralla on selkeitä näyttelijänlahjoja, sillä se matkii palosireeniä niin aidosti, että on vaikea erottaa alkuperäistä ääntä.

Lapsena sitä tutustuu uusiin ruokiin ja samalla tulee testailtua omaa makuaistiaan. Aikuisen onkin vaikea palauttaa mieleen reaktio, kun jotain ruokaa mutustelee ensimmäisen kerran ja sen maku yllättää niin, että naama vääntyy väkisinkin.

Tällä videolla äiti on kuvannut lapsensa reaktion, kun hän maistaa sitruunaa ensimmäisen kerran. Lopputulos on niin huvittava, että sitä on vaikea katsoa hymyilemättä.