Musiikki voi ottaa vallan. Ainakin tämän tytön se on tempaissut ihan toisiin maailmoihin.

Aikuiset laulavat kuorossa. Takarivissä seisoo pieni tyttö, joka näyttää siltä, että hän ohjaa laulajia kuin kapellimestari konsanaan. Tunnetta on ainakin mukana enemmän kuin koko Suomen kansassa jääkiekon MM-kullan voiton jälkeen. Ja se on paljon se.

Japanilainen tanssiryhmä ”Art Troup Enra” tekee tällä videolla jotain ennen näkemätöntä!

He esittävät häikäisevän kauniin tanssiesityksen, jossa tanssijat liitelevät taidokkaasti yhteistyössä kankaalle heijastettavien valojen kanssa. Tässä upeassa esityksessä yhdistyvät sulavasti taito, musiikki ja teknologia!

Kaikki eivät ole aina edukseen valokuvissa. Joskus voi vaikka paparazzi yllättää tai hiukset olla muuten vaan huonosti, kun kaveri nappaa kuvan. Silti omasta mielestä huonot kuvat saattavat päätyä nettiin toistenkin nähtäväksi, vaikka niitä ei olisi itse sinne laittanutkaan.

Nämä pidätyskuvat eivät ole ehkä ihan parhaimmasta päästä, mutta annetaan ihmisten olla sellaisia kuin he ovat. Mitä sitten, jos joku tykkää värjätä partansa pinkiksi tai tatuoida naamansa täyteen merirosvojuttuja?

Näille henkilöille pidätys on tullut varmaankin aika yllättäen, eivätkä he ole ehtineet siistiytyä tulevaa pidätyskuvaa varten.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Tällä videolla on jo yli 14 miljoonaa katselukertaa, eikä ihme, sillä nämä iloiset nauravat neloset saavat hymyn kasvoille, vaikka miten olisi huono päivä. Isä pääsee myös paistattelemaan valokeilassa, kun hän heiluttaa ja päristelee naamaansa lasten edessä. Ei voi muuta sanoa kuin, että lapset ovat niin helppoja viihdytettäviä. Nyt näin neljän vuoden videon julkaisun jälkeen mahtaa olla hulinaa tuossa talossa.

Nuorille maistuu kuppi välillä vähän liikaakin. Illan hämärtyessä homma alkaa lähteä lapasesta ja joku kaivaa kännykkäkameran esiin. Keskiyöllä poseeraaminen ja kuvienkatselu on vielä kohtuullisen hauskaa, mutta aamulla saattaa olla tukka sen verran pystyssä, että naama pysyy peruslukemilla kuvien tullessa julki. Näitä erilaisia biletysotoksia löytyy googlettamalla roppakaupalla. Tässä 20 parasta.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.