Pieni Audrey Dethery osallistui Zumba-esitykseen aikuisten kanssa ja varasti heti koko shown. Audrey on kuusivuotias, mutta hän on pienikokoinen Blackfan–Diamondin anemian takia. Osallistumalla tanssiesitykseen hän pystyy samalla tuomaan esille harvinaista sairauttaan, joka aiheuttaa muun muassa lyhytkasvuisuutta. Audrey on usein todella kipeä ja väsynyt, mutta silloin kun hän jaksaa painaa, hän todella nauttii täysillä kaikesta. Kuten esimerkiksi tanssimisesta. Vanhemmille on suuri ilo nähdä tyttärensä tekevän jotain tällaista, mitä hän todella rakastaa. Ja niin on yleisöllekin, sillä tyttö hurmaa kaikki.

On ikimuistoinen hetki nähdä, kun lapsi iloitsee aidosti jostain sellaisesta, mikä aikuiselle on arkipäivää tai jopa ärsyttävä asia. Se muistuttaa, että kaikki on asenteesta kiinni ja että me unohdamme, miten hienoa juttuja maailma tarjoaa meille joka päivä.

Tämä pieni taapero näkee sateen elämänsä ensimmäistä kertaa. Tai hän on nähnyt sen kerran aikaisemmin ikkunasta, mutta nyt hän pääsee isänsä kanssa kokemaan sen. Ja se on iso juttu se.

Se tunne on hirveä, kun on juuri ostanut ihanan uuden vaatteen, ja sitten se kutistuu pesussa tai kuivausrummussa käyttökelvottomaksi. Lahkeet jäävät liian lyhyiksi, hihoista tulee puolipituisia tai helma nousee napaan.

Mutta kutistuneita vaatteita ei kannata heittää pois. Tee näin:

Laita haaleaan veteen hoitoainetta tai vauvashampoota.

Laita kutistunut vaate veteen 5 minuutiksi.

Riippuen kankaasta joskus vaatetta pitää liottaa 15 minuuttia ja veden lämpötilaa nostaa, jotta kuidut aukeavat ja pehmenevät.

Liotuksen jälkeen rutista vaatteesta vedet pois. Älä huuhtele sitä.

Rullaa vaate pyyhkeen sisään, jotta saat ylimääräiset vedet pois.

Laita vaate toisen, kuivan pyyhkeen päälle, venytä vaate oikeaan kokoonsa ja anna kuivua.

Tadaa!

Lähde: One Good Thing by Jillee / Roger Dilsner

Josh oli koulukiusattu poika. Hän oli menettänyt isänsä ja sulkeutui tästä syystä koulussa vielä enemmän.

Hänen äitinsä päätti, että jotain on tehtävä. Niinpä Josh vaihtoi koulua; isompi kaupunki, isompi koulu. Samalla Josh päätti, ettei hän halua olla enää näkymätön, joten hän alkoi toimia omalla tavallaan. Joka päivä Josh avasi oven koulukavereilleen ja toivotti heidät tervetulleeksi kouluun. Ensin koulukaverit pitivät häntä outona ”ovimiehenä”, mutta pian kaikki muuttui ja kaverit alkoivat odottaa Joshin näkemistä ovella.

Tarinallaan hän on auttanut myös muita nuoria, joista tuntuu, etteivät he kuulu joukkoon. Hän on halunnut näyttää, että hyvällä saa aikaan hyvää.

Yleensä lisääntymisessä ongelmana on se, että geneettisesti liian läheiset kosiskelevat toisiaan kiima silmäkulmassa. Mutta jos maailma olisi sellainen, että lajista riippumatta voisi lempiä ketä tahansa, meillä olisi täällä vaikka ja minkälainen kirjo eläimiä. Tässä 35 uutta lajia.

Tiikorava

Tigirrel

Haikki

Sharkgull

Kotkoi

Dogeagle

Biikoira

Buffadog

Musta panttora

Pumamunk

Moprilla

Pugorilla

Kotsi

Hedgeagle

Kimalaijona

Bumble Lion

Moppiini

Puguin

Kilpiankanpoikanen

Turduckle

Varpuspaviaani

Birdboon

Orantella

Squirrantula

Alaskan kissamarsu

Lionster

Miekkapingviini

Whaleguin

Kamefantti

eliguana

Raporava

Squirab

Korilla

Gorillow

Sammaattori

Allifrog

Rengastettu leijonapöllö

Liowl

Liskopardi

Leoplizard

Valkoposkikissa

Seacat

Laiskarhu

Slothbear

Leijonainen

Lionwasp

Hiirhäkki

Mousider

Koillis-Siperian jyrsijäsusi

Squiolf

Krokaija

Parrator

Kisuviini

Catguin

Rapuhepo

Hippoarb

Pörillö

Gowlrilla

Häihäkki

Spidershark

Vuohonen

Goaterfly

Mopsiainen

Pugbird

Korppikoira

Ravedog

Gammas

Gorillsheep

Suomalainen rantaleijona

Bullion

Lähde: Imgur

Evästevalinnat