Äiti videokuvasi neljävuotiasta Eden-tytärtään, kun tämä kirmasi kotinsa pihamaalla. Voi kuulostaa ihan tavalliselta tapahtumalta, mutta tälle perheelle se ei sitä ole. Sillä, kun Eden oli puolivuotias, hänellä todettiin harvinainen perinnöllinen sairaus. Ennuste oli huono. Epäiltiin, ettei tyttö ryömi, konttaa eikä kävele koskaan. Mutta toisin kävi!

Eden-tyttö syntyi huhtikuussa 2008.

Hänellä todettiin hyvin nuorella iällä harvinainen perinnöllinen sairaus, josta lääkäritkään eivät tienneet paljoa.

Ennuste oli, ettei Eden ehkä koskaan ryömi eikä opi kävelemään.

Mutta perhe päätti, etteivät he aio luovuttaa.

Terapia oli Edenille raskasta, mutta hän oli reipas.

Ja uskomattoman sinnikäs.

Kun Eden oli 4,5-vuotias, ihme tapahtui. Hän käveli ensimmäisen kerran ilman tukea.

Ja kun Eden pääsi vauhtiin, mikään ei pysäyttänyt häntä.

Ja nyt, aina kun tyttö pyllähtää maahan, hän nousee nauraen ylös ja jatkaa matkaa.

Edenin perhe haluaa jakaa tämän tarinan rohkaistakseen ihmisiä…

… ettei koskaan pidä luovuttaa.

 Kuvat: Kuvakaappaus Vimeosta

Vaikka Ria-mummolla on jo 70 vuotta ikää mittarissa, osaa hän silti nauttia samoista asioista kuin omat lapsenlapsensa. Hän ei pelkää hypätä vuoristoradan kyytiin, vaan osaa ottaa kaiken ilon irti hurjasta vauhdista.

Riasta lähtee ihanan luonnollinen nauru, joka pistää katsojankin hymyilemään.

Koiranpentu käyttäytyy kuin pikkulapsi nukkumaanmenoaikana. Omistaja käskee sitä mennä petiin, mutta koira pistää vastaan. “En mene! En varmasti mene. Ei mua väsytä vielä”.

Lopulta kuitenkin koira antaa periksi ja menee petiinsä. Se ei tainnutkaan aavistaa, miten paljon sitä todellisuudessa väsyttää. Ei nimittäin kulunut aikaakaan, kun pienen pennun silmät vaipuvat kiinni ja uni otti vallan.

Kun munakoiso saa kasvot, jää veitsi pöydälle ja keitinvesi kiuhumaan itsekseen. Eihän siltä nyt voi nenää leikata irti tuosta noin vaan. Eikä voi puraista porkkanaa, jonka kupeessa istuu tiukasti vauva-porkkana halien äitiään.

Tähän on koottu hassun muotoisesti kasvaneita vihanneksia ja hedelmiä, jotka näyttävät enemmän ihmiseltä kuin kasveilta.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Via: Bored Panda

Jody Rosen jakoi Twitterissään kuvan luentomonisteesta, jonka hänen ystävänsä löysi muuttopuuhissaan. Naistutkimuksen kurssilla 1988-luvulla jaettiin tällainen viidentoista kohdan opas siitä, miten heteronaisen tulee käyttäytyä lesbon seurassa.

Kyseessä on tietenkin pilke silmäkulmassa tehty juttu, jonka sanoma on, että meidän tulisi nauraa toistemme kanssa, ei toisillemme.

Lähde: @jodyrosen