Opettajien kannattaa varoa, mitä he pienille tytöille sanovat. Tällä videolla miesopettaja huutaa ja näpäyttää  pientä venäläistyttöä. Sisuuntunut ja vihainen tyttö päättää panna vastaan ja  lopputuloksena opettaja saa kovan potkun haaroväliin. Potkun jälkeen tyttö lähtee karkuun ja mies kaatuu tuskaisena maahan. Ehkä mies oppii tapahtuneen jälkeen olemaan parempi opettaja.

Annie Ralli niminen taitelija tekee hienoja teoksia ihmisten käsiin ja luo samalla upeita illuusioita. Nämä teokset tehtiin eri mainoskampanjoita varten, mutta teokset saivat itsessään paljon enemmän suosiota kuin mainokset.

“Bodypainting is a skill I perfected working with stills photographers” -Annie Ralli

Käy katsomassa taiteilijan nettisivut: annieralli.com

Vuokraajan ja hyökkäyksen uhrin YouTubeen lisäämällä videon tapahtumat ovat saaneet aikaan melkoisen myllyn. Brookside Manor -nimisen asuntolan vu0kraemäntä hyökkää poikaystävänsä, ja kolmannen henkilön kanssa vuokralaisen huoneeseen. Kun vuokraemäntä Catherine Tretola tajuaa miehen kuvaavan tapahtumaa, hän alkaa esittämään uhria krokotiilinkyynelin.

Tretola itkee tulleensa miehen raiskatuksi, mutta ei suostu soittamaan poliiseja vaikka vuokralainen niin pyytääkin. Nyt Brooksiden kartanon nettiarvostelut täyttyvät spämmistä. Kartanon slogan on Puhtaus, mukavuus ja turvallisuus – Sitä me olemme! 

Mimosoiden lehdet ovat yleensä parillisia ja kukat ovat pallomaisessa kasassa. Suvun tunnetuin laji on tuntokasvi Mimosa Pudica joka on tullut tunnetuksi siitä, että sen lehtiä kosketettaessa ne ”kuolevat” erittäin nopeasti. Liikkeen syytä ei tarkkaan tunneta, vaikka sitä on tutkittu.

Heikot jäät ja pyörät eivät sovi yhteen, tämän videolla esiintyvä herra oppi kantapään kautta.

Vedenvaraan joutuneen avunhuudot kaikuvat kuuroille korville, ja kaverit vain jatkavat kuvaamista. Voi juma!

Evästevalinnat