Tämä tyttö on luultavasti jonkun sortin hevoskuiskaaja, sillä hän taluttaa kiltisti kävelevää hevosta erinomaisesti. Videolla ei tapahdu sinänsä mitään erikoista, mutta jollakin tavalla koko tilanne on erittäin suloinen ja liikuttava. Itseluottamusta tältä tytöltä ei ainakaan puutu, sillä hän kävelee ylpeänä hevosen kanssa.

Tämän erittäin rauhallisen ja kiltin hevosen nimi on Cinnamon ja pienen tytön nimi on Emma.

Koirasta tuli yhtäkkiä emo, kun sen kotiin tuotiin ulkona ollut kissanpentu. Kissa löydettiin perheen pihalta, jossa se vaelsi yksin kylmissään ja aliravittuna. Koira on alkanut nyt ruokkimaan kissanpentua, joka tarvitsee ravintoa selvitäkseen. Emo pysyy myös kissanpennun lähellä ja suojelee sitä mahdollisilta vaaroilta.

Tarina on hyvä osoitus siitä, kuinka heikompia tulee auttaa ulkonäköön katsomatta.

Lumi on ainetta, joka jakaa mielipiteitä ihmisten sekä koirienkin keskuudessa. Jotkin tyypit rakastavat lunta yli kaiken, kun taas toiset suuttuvat heti, kun ensimmäiset lumihiutaleet putoavat taivaalta.

Tällä videolla näemme koiran, joka kuitenkin rakastaa lunta yli kaiken. Eläin on myös keksinyt, kuinka se voi laskea liukumäkeä edestakaisin.

Pitbullit ovat mainettaan kiltimpiä koiria ja osittain ihmiset pelkäävät niitä siksi, että joskus kyseistä rotua käytettiin koiratappeluissa. Pitbullien kouluttaminen on tärkeää, sillä muuten ne voivat olla arvaamattomia.

Tällä videolla näemme suloisen tilanteen, kun 4-vuotias tyttö ruokkii kaikki perheen pitbullit yksin. Pienestä koosta huolimatta, tytöllä on koko ajan kontrolli koiriin, jotka odottavat kiltisti omaa vuoroaan.

Eläimet pärjäävät yleensä omin avuin luonnossa, mutta joidenkin sattumusten myötä saattaa käydä kuitenkin niin, että ne tarvitsevat apua.

Pariskunta pelasti orvoksi jääneen pupun metsästä. He päättivät pitää eläimestä huolta, jonka seurauksena he alkoivat ruokkia pupua lääkeruiskun avulla.

Videolla näemme, kun pörröinen eläin alkaa nauttia saamasta maidostaan täysin siemauksin.