Kaiken voi näemmä muuttaa runoksi oikealla lausumistaktiikalla. Mies osallistuu tapahtumaan, jossa lausutaan runoja. Hän kertoo olevansa ensikertalainen tässä hommassa ja lukevansa runon nimeltä ”Yksi miljoona”. Mies paljastaa runon käsittelevän teemaa ”matematiikka”. Sitten hän aloittaa. Eikä loppua näy. Voi sanoa, että yleisö on varsin kärsivällinen.

Toimistotyö voi olla ajoittain tylsää, mutta onneksi löytyy tapoja, joilla piristää vähän ilmapiiriä. Mikäs olisikaan sen parempi lääke ikävystymiselle, kuin työpaikalla tehdyt pilat.

Oli kolleegallasi sitten syntymäpäivät, tai ihan vain pelkkä lounastauko – aina on hyvä syy pilailla.

Mitä jos muuntaisit työtoverisi toimistonurkkauksen kaatopaikaksi, liimaisit sen täyteen muistilappuja tai toisit paikalle vaikka karhun? Alla olevista 23 kuvasta voi ottaa mallia tuleviin jäyniin.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Kissa istuu sohvalla, ja joku leikkii sen kanssa lelulla. Pitkä onki sojottaa kuvassa, ja sen päässä roikkuu lelu, jota kissa yrittää napata kiinni. Onkivapa heiluu ammattimaisesti ylös alas ja härnää kissaa.

Kun kuva siirtyy itse onkijaan, paljastuu, kuka oikeastaan leikkiikään kissan kanssa. Kissan kaveri eli toinen kissa!

Neljä koiraa istuu pöydän ääressä vierekkäin sillä aikaa, kun omistaja laittaa niille kippoihin ruokaa. Sitten ne asettavat tassut pöydälle ja painavat päänsä alas. Tämä siksi, että omistaja lausuu ruokarukouksen. Vasta sen jälkeen on ruokailun aika. Syömisen jälkeen jokainen palauttaa kipponsa omistajalle. Paitsi yksi, joka on vähän malttamattomampi kuin muut.

Kanadalainen taikuri ja illusionisti Darcy Oake osallistui Britannian Talent-kisaan, ja nyt hänen esitystään on katsottu Youtubessa jo yli neljä miljoonaa kertaa. Darcy leikkii tulitikuilla ja taikoo kyyhkysiä käsiinsä milloin mistäkin. Esitys on lyhyt ja ytimekäs, ja loppua kohden mennessä homma ällistyttää vielä enemmän yleisöä sekä tuomareita. Sillä mihin katosivat pulut?