CollegeHumor on amerikkalainen nettisivusto, josta löytyy sekä hauskoja kuvia että videoita.

Tämä video on heidän uusin piilokamerajekkunsa, joka tapahtuu ravintolassa. Tarjoilija on mukana juonessa. Hän saapuu viattomien lounastajien luokse, toivottaa heidät tervetulleeksi ravintolaan ja alkaa luetella päivän lounastarjouksia – eikä meinaa lopettaa sitten millään. Aluksi ruoat ovat normaaleita, mutta loppua kohti homma alkaa lähteä lapasesta.

Tarjouslitania on niin pitkä, että sen luettelemiseen menee parhaimmillaan yhdeksän minuuttia. Asiakkaat kuuntelevat kiltisti ja kohteliaasti koko ajan. Joku jopa erehtyy kysymään, että siinäkö kaikki. Tarjoilija muistaa toki mainita outojen ruokalajien yhteydessä myös väri- ja lisäaineet.

12 kenkää 12 rakastajattarelle.

Tällä teemalla taiteilija Sebastian Errazuriz alkoi työstää kenkiä, jotka kuvastavat hänen entisiä tyttöystäviään. Jokainen korkokenkä edustaa yhtä naista, yhtä piirrettä.

Kauniit kengät kantavat mukanaan myös tarinaa, jonka taiteilija on liittänyt kuvan yhteyteen. Jokainen tarina on kaunis ja persoonallinen omalla tavallaan. Sebastian asettaa tarinoiden kautta exänsä valokeilaan, mutta myös itsensä ja oman haavoittuvuutensa. Haastattelussaan Core77 Sebastian kertoo saaneensa muutamalta ex-tyttöystävältään viestin myöhemmin, jossa he kertovat yllättyneensä vaikutuksestaan mieheen. Sebastian myöntää myös, että vaikka onkin vaihtanut naisten nimet eikä hän ole julkaissut naisten kuvia, hän tietää, että joidenkin poikaystävät tai aviomiehet ovat varmasti kiukuissaan tai ainakin osittain järkyttyneitä.

Tässä siis 12 kaunista kenkää, 12 persoonallista tarinaa.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Taiteilija: Sebastian Errazuriz

Kotisivut: meetsebastian.com

Facebook: facebook.com/sebastian.errazuriz

Instagram: instagram.com/sebastianerrazurizstudio

Kyseessä on todellinen tapahtuma, joka toteutettiin keskiviikkona 20.11.2013. Aviovaimo Hanna yllätti miehensä Mikan yhdessä DNA:n kanssa.

Pariskunta istuu leffateatterissa. Vaimo on siis juonessa mukana, mutta miehellä ei ole mitään hajua tulevasta. Yhtäkkiä ennen elokuvan alkua valkokankaalle läjähtää kuva pariskunnan kotoa, jossa käppäilee vieras mies. Mies alkaa puhua ranskaksi pariskunnalle. Videokuva pariskunnan kotoa on reaaliaikainen ja ranskalainen mies soittaakin sieltä suoraan elokuvanteatterin saliin Mikan kännykkään.

Selviää, että vaimo on järjestänyt miehelle yllätyksen. Ei mikään huono jäynä!

Kanadasta kotoisin oleva David Thibault omaa uskomattoman taidon. Hän nimittäin osaa imitoida Elvis Presleytä aivan uskomattoman taitavasti. Hänet kutsuttiin ranskalaiselle CKOI-radiokanavalle haastatteluun, sekä tietysti laulamaan Elviksen Blue Christmas kappale.

Jos kuvaa ei näkisi ja pystyisimme kuulemaan vain äänen, olisi vaikeaa erottaa tämä 16-vuotias poika Elviksestä.

New Yorkilaisessa yliopistossa tehty tutkimus osoittaa, että suuseksi on erityisen terveellistä naisille. Suuseksin jälkeen naiset ovat iloisempia ja rentoutuneempia. Tutkimuksessa vertailtiin 293 naisen hyvinvointia, jotka harrastavat seksiä säännöllisesti.

Siemenneste sisältää kemikaaleja, jotka parantavat mielialaa, edistävät unen laatua, sekä ehkäisevät masennusta. Tutkijat väittävät myös naisten, jotka harrastavat seksiä ilman ehkäisyä olevan tyytyväisempiä elämäänsä. Tulee kuitenkin muistaa, että seksiä ilman ehkäisyä tulee harrastaa vain sellaisen partnerin kanssa, jonka tuntee hyvin.

Lähde: Dailymail / Kuva: Schankz, Fotolia