”Maker vs Marker” nimisen videon luonut Jonny Lawrence osaa piirtää ja animoida videoita uskomattomalla tavalla.

Videolla mies ”taistelee” itse piirtämäänsä hahmoa vastaan. Mies on luonut myös hienoja efektejä taistelun ajaksi ja esitys ei jätä ketään kylmäksi.

Kuuluisat artistit saattavat joskus kuvitella olevansa muiden yläpuolella myös laillisissa asioissa. Tällä kertaa kuitenkin Dubain poliisi sai tarpeekseen Justin Bieberin touhuista ja päätti ottaa hänet kuulusteluihin. Keikkansa jälkeen nuori superstara oli ajanut päin punaisia ja kiidyttänyt vuokratun Lamborghininsa 240 kilometrin tuntivauhtiin paikallisella moottoritiellä. Poliisi oli aluksi yrittänyt pysäyttää Justin Bieberiä, mutta tämä ei ollut välittänyt käskyistä.

Justinin henkivartija pidätettiin myös, sillä hän oli pysäytyksen yhteydessä alkanut mellakoida. Lisää ongelmia asiaan tuo myös auton vuokraamisikäraja, joka on oikeasti 21 vuotta.

Eri tahot yrittävät nyt auttaa artistia, mutta saattaa olla hyvä, että nuori tähti oppii kantapään kautta ettei poliisin kanssa kannata pelleillä. Rahalla ei kuitenkaan voi maksaa esimerkiksi rikoksiaan pois.

Arkisetkin asiat saattavat näyttää erittäin mielenkiintoisilta, kun niitä suurentaa jopa miljoonakertaiseksi. Tässä kuvasarjassa näet muun muassa, miltä ihmisessä elävä kirppu todella näyttää, sekä miltä käytetty hammaslanka näyttää.

Suola ja pippuri
Salt and pepper

Tarranauha
Velcro

Ihmisessä asuvan kirpun pää
The head of a human flea

Tietokoneen kovalevyn lukija
Computer hard disk read/write head

Neulan pään ympäri kierretty pätkä puuvillaa.
The eye of a needle, threaded with red cotton.

Sokerikiteitä
Refined and raw sugar crystals

Hammasharjan  haiven
Toothbrush bristles

20.000 kertainen zoomaus CD-levyyn
20.000x zoom-in on a CD

Vanupuikkoon kerättyä korvavaikkua
Ear wax  collected on cotton bud fibers

Tikattu koiran haava
Sutured dog's wound

Toukkavaiheessa oleva kärpänen
The larva of a bluebottle fly

Maskaran harja.
Mascara brush

Kissoissa elävä kirppu
Coloured scanning electron micrograph of a cat flea

Kitaran kieli
Guitar string

Pöly, joka on suurennettu 22 miljoona kertaiseksi
Dust, magnified 22million times

Huonekärpänen
Common housefly

Käytetty hammaslanka
Used dental floss

50 kertainen suurennus ihmisen silmäripsistä
50x zoom of human eyelash hairs

Postimerkin leima

Torn postage stamp

Lahden Mukkulan rannassa 5. – 6. heinäkuuta järjestettävä, järjestyksessään 11. Summer Up festivaali lisää jo ennestään näyttävään esiintyjäkaartiinsa todellisen rap-legendan, yhdysvaltalaisen Fat Joen, sekä suomalaiset Tuomas Kauhasen ja Janne Ordénin.

Yhdeksänkymmentä luvun alussa uransa aloittanut ja Terror Squad ryhmän perustanut Fat Joe tuli suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2001 julkaistuaan ’What’s luv?’ kappaleen yhdessä Ashantin kanssa. Kappale nousi vuonna 2002 Yhdysvaltain ja Euroopan soitetuimpien kappaleiden joukkoon. Vuonna 2004 julkaistu ’Lean back’ hitti viimeistään räjäytti potin, kun kappaleeseen tehty tanssityyli valloitti tanssilattiat kautta maailman. Myös kappaleet ’I won’t tell’, ’Make it rain’ ja ’Get it poppin’ kuuluvat Fat Joen tunnetuimpiin tuotantoihin ja mies onkin voittanut muun muassa arvostetun Billboardin Latin Music Awards-palkinnon. Fat Joe on myös tehnyt yhteistyötä maailman suurimpien artistien, kuten Jennifer Lopezin, Ricky Martinin, Akonin ja Eminemin kanssa. Vuonna 2008 edellisen kerran Suomessa esiintynyt Fat Joe tukee jo aiemmin Summer Up festivaalien julkaisemia esiintyjiä tuomalla festivaaleille henkäyksen nostalgiaa. Fat Joen videot ovat saaneet YouTubessa kymmeniä miljoonia näyttökertoja.

Tuomas Kauhanen kuuluu eittämättä tämän hetken suurimmassa nosteessa oleviin suomalaisiin urbaanin musiikin artisteihin. Hänen ”Enkeli” kappaleensa on kahden viikon jälkeen julkaisustaan ehtinyt kerätä Youtubessa jo yli puoli miljoonaa katselukertaa. Yhdessä Kuningasidean Väinöväinön kanssa tehdystä kappaleesta povataankin vuoden 2013 kesähittiä.

Kymppilinjasta tunnetuksi tullut Janne Ordén on nyt noin kahden vuoden ajan toiminut sooloartistina ja on siinä ajassa saavuttanut varsinkin naispuolisten kuuntelijoiden vankkumattoman suosion. Summer Up festivaali ei ole Jannelle vieras paikka, vaikka mies soolona ensimmäistä kertaa siellä esiintyykin, sillä Kymppilinja esiintyi suosionsa huipulla Summer Up festivaalilla vuonna 2010.

”Summer Up on vakiintunut nuorison perinne, joka tunnetaan tunnelmastaan, monipuolisesta tarjonnastaan, huippuesiintyjistä sekä laadukkaasta oheisohjelmastaan. Tavoitteena on loppuunmyydä tapahtuma ennakkoon kolmatta kertaa sekä uusia viime kesänä saavutettu maksimikapasiteetin asettama noin 30 000 kävijän raja. Festivaali-alue kokonaisuudessaan, ohjelma ja muut infot löytyvät osoitteesta: www.summerup.fi. Liput ovat myynnissä Lippupalvelussa.”

Yhden päivän lippu (pe tai la) 39 e + toimituskulut
Kahden päivän lippu 65 e + toimituskulut
Kahden päivän VIP lippu 150 e + toimituskulut

12-vuotias Jeremy huomasi poliisimoottoripyörän jalkakäytävälle pysäköitynä, Yhdysvaltojen lain mukaan näin ei saa kuitenkaan tehdä kuin hätätilanteissa. Poliisin palattua kahvilasta pyörälleen, Jeremy pisti hänet tiukoille. Vaikka poliisin pitää näyttää kysyttäessä virkamerkki, ja sen tunnistenumero, tämä viiksikäs lainvalvoja ei kuitenkaan niin tehnyt.

Video on kerännyt nopeassa ajassa satojatuhansia näyttöjä YouTubessa.

Evästevalinnat