Junat suistuvat erittäin harvoin raiteilta, mutta kun niin käy seuraukset ovat järkyttäviä.

Ainakin 78 ihmistä on kuollut eilen sattuneessa junaonnettomuudessa Pohjois-Espanjassa. Tilanteen tallensi seinässä kiinni ollut valvontakamera, joka meni onnettomuuden aikana rikki. Junan kyydissä oli onnettomuuden sattuessa 222 ihmistä, joista ainakin 140 on loukkaantunut.

Vapaaehtoiset ihmiset lähtivät luovuttamaan verta onnettomuuden jälkeen Santiago de Compostelassa sijaitsevaan sairaalaan. Hyväsydämisistä ihmisistä muodostui satojen metrien mittainen jono:

Moni ihminen haluaa jossakin vaiheessa elämäänsä lapsia. Vaikka lapset ovat välillä ärsyttäviä ja kiukuttelevat paljon, niin ovat ne silti vaivan arvoisia.

Tällä videolla näet nuoren pariskunnan, joka sai hyvän idean kuvata raskausvaiheet kameralle. Aluksi maha ei juurikaan kasva, mutta noin puolessa välissä alkaa tapahtua paljon asioita.

Uusia muoti-ilmiöitä syntyy jatkuvasti, mutta tässä on ehkä kummallisin vähään aikaan. Kyseinen takki on valmistettu kokonaan miesten rintakarvoista ja sen hinnaksi tulee noin 3 tuhatta euroa. Takkia varten rintakarvoja luovutti yli 300 miestä ja sen valmistamiseen kului noin 200 tuntia.

Fur coat made entirely from male chest hair

Fur coat

fur coat

Lähde: metro.co.uk

Thaimaassa sijaitsee monia eläintarhoja, joissa paikalliset pitävät esityksiä turisteille. Tällä videolla 27-vuotias krokotiilikouluttaja sai kokea kauhunhetket, kun hänen esityksensä krokotiilin kanssa ei mennyt aivan putkeen. Krokotiili kävi hampaillaan kouluttajansa päähän kiinni, mutta onneksi päästi nopeasti irti eikä suurempaa vahinkoa ehtinyt tapahtua.

Pauly D on realitysarja Jersey Shoresta monille tuttu tähti, joka toimii myös DJ:nä. Mies tienasi viime vuonna huimat 11 miljoonaa euroa keikkaillessaan, joten luulisi herran osaavan pyörittää levyjä.

Tällä videolla miehen taidot tulevat kuitenkin esiin erityisen hyvin. Kesken esityksen joku soittaa hänelle Skypessä ja tilanne korjataan laittamalla musiikkia kovemalle. Lisäksi kappaleet vaihtuvat surkeassa rytmissä ja skrätsäys on vielä kauheamman kuuloista. Videon on kuitenkin sanottu olevan feikki, kun taas osa ihmisistä väittää sen olevan aito.

“Kuka tahansa pystyy muuttamaan nimensä DJ:ksi, mutta ei pysty miksaamaan kahta kappaletta yhteen ja saada sitä kuulostamaan hyvältä”, sanoi Pauly D Forbesin haastattelussa.