Hasan Kale on taiteilija, joka maalaa uskomattoman tarkasti pienen pieniä taideteoksia. Hän ei käytä maalauspohjanaan kangasta, vaan hän taiteilee pikkiriikkisiin arkipäivän asioihin – nuppineuloista riisinjyviin.

Näiden maalauksien tekemisessä pitää todella riittää kärsivällisyyttä, vakaata kättä sekä tietysti hyvää näköä. Vain mielikuvitus on rajana, mihin kaikkeen Hasan voikaan maalata upeita töitään.

Lisää Hasan Kalen töitä voi katsoa hänen Instagram-tililtään, Facebookista tai hänen omilta kotisivuiltaan.

Lähde: Instagram

Pieni orpo Faa Mai -norsu asuu Thaimaassa luonnonsuojelualueella. Poikanen viihdyttää itseään ja ohikulkijoita sinisellä narulla, jota se tykkää viskoa, pyöritellä ja heilutella. Välillä paikalle taapertaa Faa Main ystävä ihmettelemään ja halimaan kaveriaan. Sitten taas leikki jatkuu.

Kaikki me tiedämme nämä eteläamerikkalaiset nisäkkäät, laiskiaiset, jotka liikkuvat hitaasti ja hengailevat suurimman osan ajastaan puussa lehtiä syöden. Oletko kuitenkaan koskaan miettinyt, miten tämä kyseinen eläin ääntelee?

Laiskiaisen ääntely muistuttaa hiukan ihmislapsen rääkäisyä. Tietysti eri lajien ääntely poikkeaa toisistaan jonkin verran, mutta kuulostaa silti yhtä suloiselta ja hellyyttävältä!

Merellä aallot saattavat kohota jopa kerrostalon korkuisiksi, jos tuulen suunta ja sen nopeus suovat tilanteelle oikeanlaiset puitteet. Tällä videolla Pohjanmerellä riehuu todella voimakas myrksky, mutta laivan mieheistö ei näytä olevan tilanteesta moksiskaan.

Suurimman aallon osuessa kohdalle miehet alkavat nauramaan yhteen ääneen, kaikki eivät varmasti olisi olleet tilanteesta yhtä innoissaan.

America’s Got Talent -ohjelmassa nähtiin huikea esitys 32-vuotiaalta Travis Prattilta. Hän lähti kisaan mukaan vaimonsa kannustamana, sillä hänen mielestään kaikkien pitäisi kuulla Traviksen uskomaton lauluääni. Ja hän on aivan oikeassa.

Kukaan tuomaristosta tai yleisöstä tuskin osasi odottaa, minkälainen ääni tästä miehestä oikein lähteekään. Kun hän rupesi laulamaan, kaikkien suut loksahti auki. Lukuunottamatta hänen vaimoaan, jolle Travis on laulanut jo viiden vuoden ajan.

Yleisö oli haltioissaan, samoin myös tuomarit. Ei jäänyt epäselväksi, pääseekö Travis jatkoon. Oli kuitenkin yksi asia, minkä Travis halusi tehdä kaiken kansan edessä, ennen kuin tuomarit antaa lopullisen äänensä.