Tässä videossa on nyt kyllä niin monta söpöä elementtiä samassa paketissa, että tätä katsoessa hymy valahtaa väkisinkin kasvoille. Kyseessä on tietysti Simo-siilin synttärit, jossa mukana juhlimassa on myös siilin bestikset, Hannu-hamsteri puolisoineen. Juhlissa tarjotaan luonnollisesti herkullista synttärikakkua ja kaikki ovat pukeutuneet juhlan vaatimalla tavalla. Juhlapaikan koristelua ei myöskään ole unohdettu vaan pöytä on katettu kauniin turkoosilla pöytäliinalla ja bannerit ripustettu toivottamaan onnea pienelle päivänsankarille!

Vitaliy Bouranin koki kovan yllätyksen, kun hän pysähtyi läheiselle huoltoasemalle tankkaamaan. Auton sisältä kuului maukumista, ja hän otti välittömästi selvää mistä oli kysymys. Hän ei ollut uskoa silmiään.

Vaalea kissa oli jumissa auton jousessa. Vitaliy ei todellakaan tiennyt miten ja missä vaiheessa kissa oli sinne joutunut. Oli myös mahdollista, että kissa matkusti jousessa jo, kun Vitaliy ajoi bensa-asemalle.

Kissa näytti olevan ihan kunnossa, mutta sillä ei ollut toivoakaan päästä jousesta omin avuin pois. Kiltit miehet auttoivat ottamaan jousen irti autosta, ja pelastamaan kissan tukalasta paikasta.

 

 

Tämän kauniin videon kuvaamiseen tarvittiin 730 työtuntia ja 7100 valokuvaa. Tsekkiläisellä Katka Pruskovalla oli siis aikamoinen työ saada ikuistettua kymmenien kukkien kukkaan puhkeaminen intervallikuviksi. Hän kuitenkin sanoo, että videon tekoon uponneet työtunnit ja lopputulos oli kaiken vaivan arvoista, eikä voi kyllä väittää vastaan, kun videota katsoo.

Kaiken lisäksi Katka on toteuttanut tämän uskomattoman kauniin videon kotistudiossaan, käyttäen apunaan vain mustaa kangasta ja kahta led-valoa.

Miltä näyttäisi, jos ihminen kiehnäisi itseään jokaiseen kulmaan mikä tulee vastaan? Tai jos ihmisellä olisi samanlainen pakkomielle tiputella tavaroita pöydältä kuin kissalla?

Tällä BuzzFeedin tekemällä hulvattomalla videolla demonstroidaan, miltä se mahdollisesti näyttäisi.

 

Pieni tyttö täyttää kahdeksan vuotta. Hänen vanhempansa haluavat antaa hänelle syntymäpäivälahjan, mikä ei ihan heti unohtuisi.

”Sulje silmäsi ja ojenna kätesi”. Tyttö tekee työtä käskettyä. Pian hän tuntee jotain pientä ja pehmeää laskettavan hänen kämmenilleen. Hän avaa silmänsä, ja purskahtaa välittömästi itkuun. Hän itkee onnesta.

Siinä se on, suloinen pieni koiranpentu. Ystävä, mistä hän oli haaveillut jo pitkään.