Eläinten pennut ja poikaset ovat mielestäni suloisimpia maan päällä eläviä olentoja. Suloinen ulkonäkö ei kuitenkaan tarkoita sitä, että ne olisivat avuttomia – monet villieläimet joutuvat syntymänsä jälkeen kävelemään jo ensimmäisten minuuttien aikana.

Ja sitten itse asiaan: orvoksi joutunut pupunpoikanen oltiin pelastettu lähes varmalta kuolemalta. Pupun pelastanut henkilö antoi poikaselle maitoa, jota se näyttäisi edelleen rakastavan suuresti. Mielestäni on ihanaa, että maailmassa on ihmisiä jotka auttavat heikommassa tilanteessa olevia henkilöitä ja eläimiä.

Voit katsoa oheiselta videolta, kun pupu juo maitoa pienestä lääkeruiskusta.

Thaimaalla on ollut viime aikoina ongelmia käärmeiden kanssa, kun ne ovat hivuttautuneet liian lähelle ihmisasutusta. Palokunta onkin joutunut siirtämään käärmeitä pois useammin kuin sammuttamaan tulipaloja.

Yksi tämänkaltaisista tapauksista on noussut otsikoihin ympäri maailmaa.

Uraiwan Konhasuk oli takapihallaan ja ripusti pyykkiä, kun hän löysin valtavan käärmeen talonsa betonilaattojen alta, The Sun kirjoittaa.

Pelastustyöntekijät yrittivät irrottaa käärmettä yli tunnin ajan ja lopulta he onnistuivat.

Yllätykset eivät kuitenkaan loppuneet vielä tähän, sillä käärmeen mahassa oli jotain odottamatonta…

Roska-autonkuljettajien työ on melko rutiininomaista – he kiertävät samat alueet viikoittain ja tyhjentävät roskalaatikot suureen säiliöön.

Tämän roskakuljettajan matkalla on kuitenkin viikoittain yksi piristysruiske – Joshua -koira tulee tervehtimään ystäväänsä. Koiran omistaja päätti kuvata suloisen tapaamisen videolle, jonka jälkeen hän latasi pätkän nettiin.

Voit katsoa piristävän videon alapuolelta:

Valerie Taylor on harrastanut sukeltamista useita vuosia – hän on aikojen saatossa kokenut uskomattomia hetkiä. Yksi kokemus on kuitenkin ylitse muiden: nainen tapasi sukeltaessaan mureenan ja ystävystyi eläimen kanssa välittömästi.

Mureena tuli aluksi varovaisesti Valerien luokse, jonka jälkeen se sai häneltä ruokaa. Mureena ei ollut vieläkään tyytyväinen, sillä se kaipasi rapsutusta ja läheisyyttä. Tästä alkoi vuosia kestänyt ystävyyssuhde, joka jatkuu vielä tänäkin päivänä.

Valerien mukaan mureena tunnistaa hänet, vaikka viime tapaamisesta olisi kulunut jopa vuosi.

Voit katsoa ainutlaatuisen videon alapuolelta:

Charles Sasser sairastaa Alzheimerin tautia – sairaus on edennyt pitkälle ja pelkästään puhuminen tuottaa vaikeuksia.

Charlesin tytär oli jo pitkään ollut surullinen isänsä puolesta, varsinkin nyt kun hän ei enää pystynyt kommunikoimaan rakkaan esikuvansa kanssa.

Perheen koiralla tuntui kuitenkin olevan yhteys isään ja eräänä päivänä tytär onnistui tallentamaan tilanteen videolle. Tytär ei meinaa uskoa kuulemaansa, kun isä alkaa yhtäkkiä keskustelemaan koiransa kanssa – muille perheenjäsenille hän oli puhunut vain muutamia sanoja.

Voit katsoa ainutlaatuisen ja koskettavan hetken oheiselta videolta:

Evästevalinnat