Siskokset, 9-vuotias Gracie ja 11-vuotias Quincy Latkovski ovat aina rakastaneet tanssimista. Gracie käyttää pyörätuolia CP-vammansa takia, mutta se ei estä tyttöä touhuamasta. Samalla hän haluaa osoittaa muille, että kaikki on mahdollista, kunhan vain uskoo itseensä.

Siskokset valitsevat tanssikappaleensa itse, ja tässä koreografiassa myös isosisko käyttää pyörätuolia osana esitystä. Tämänkertainen taidonnäyte on balettia.

Tässä on selkeästi ammattivalokuvaajat asialla. Sen verran on hienoa jälkeä nämä. Panoraamakuvan ottaminen ei nimittäin ole helppoa.

Tähän on koottu 20 täydellisesti epäonnistunutta kuvaa, joiden tuloksena eläimet ja ihmiset ovat muuttuneet sen näköisiksi kuin ne olisivat ulkoavaruudesta tulleita mutantteja. Vähintään.

1.

Lähde

2.

Lähde

3.

Lähde

4.

Lähde

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

Lähde

9.

Lähde

10.

Lähde

11.

Lähde

12.

Lähde

13.

Lähde

14.

Lähde

15.

Lähde

16.

Lähde

17.

Lähde

18.

Lähde

19.

Lähde

20.

Lähde

Bussikuski huomaa kesken ruuhkaisen liikenteen, että sillan kaiteen ulkopuolella seisoo nainen. Hän pysäyttää auton ja menee naisen luokse. Mies tarttuu naista kädestä ja kysyy, haluaako hän tulla tienreunaan juttelemaan. Nainen vastaa, että kyllä.

Näin pienestä voi olla jonkun elämä kiinni – yksi ohikulkeva ihminen pysähtyy ja kysyy, onko kaikki ok.

Tässä on videokooste kuskeista, jotka ovat pysähtyneet kesken ajelun auttamaan apua tarvitsevia ihmisiä ja eläimiä. Jo pelkkä videon katsominen saa hyvälle tuulelle ja muistuttaa siitä, ettei koskaan pitäisi olla liian kiire auttaa.

Mitä isä edellä, sitä poika perässä.

Pienellä kaksivuotiaalla pojalla on rytmi veressä. Hän soittaa kitaraa ja laulaa isänsä kanssa Beatlesin kappaleen Don’t let me down vuodelta 1969. Poika päräyttää kertosäkeen ilmoille juuri oikeaan aikaan ja tunteella.

Evästevalinnat