Brooklyn ei saanut tänä vuonna syntymäpäivälahjaksi ponia tai nukkeja, vaan pääsi tapaamaan ihailemaansa henkilöä. Delvar Dopson on roskakuski, joka tekee työtänsä Brooklynin kadulla joka torstai.

Näistä päivistä on tullut pikkutytölle viikon kohokohtia. Hän herää aikaisin ja menee ikkunaan heiluttamaan Dopsonille.

Brooklynin äiti päätti yllättää lapsensa iloisesti ja järjesti tapaamisen roskakuskin kanssa. Tyttö jäi melkein sanattomaksi, mutta puhkesi aurinkoiseen hymyyn heti tajuttuaan tilanteen kunnolla.

Koskettavaa, miten lapset osaavat ottaa ilon irti pienistäkin asioista!

Lähde: Metro

Joskus lapset saavat päähänsä piirtää seiniin ja muihin paikkoihin kuin paperille. Äiti kysyy taaperoltaan, kuka on syyllinen siihen, että peili on täynnä huulipunaa. Vastaus kuuluu, että Batman. Olisi vaikea suuttua näin suloiselle valheelle!

Veneestä putoaminen ei yleensä aiheuta vaaratilanteita, mikäli muita ihmisiä on mukanasi. Iäkkäillä tai huonossa kunnossa olevilla ihmisillä voi kuitenkin olla vaikeuksia nousta takaisin veneeseen, mikäli he putoavat.

Tällä videolla nainen näyttää loistavan keinon, jolla hän pääsee takaisin kumiveneeseen. Temppu ei vaadi juurikaan voimaa, joten lähes kuka tahansa pystyy siihen.

Jaa tarina ystävillesi ja perheenjäsenillesi, jotka veneilevät paljon kesäisin.

Meillä kaikilla on vaatekaapissa vanhoja t-paitoja, joille ei löydy enää minkäänlaista käyttötarkoitusta.

Vanhoja paitoja voi kuitenkin tuunata uuteen uskoon, eikä se vaadi sen kummempia ompelijan taitoja. Videolla nainen muuttaa vanhan t-paitansa upeaksi biletopiksi.

Huomio paitaa valitessa, että sen tulee olla tarpeeksi suuri, jotta sitä pystyy leikkaamaan videon ohjeiden mukaisesti.

Olemme nähneet pingviinejä, kanoja ja koiria, joille on puettu päälle vaatteet. Nyt vuoroon astuvat kilikolmoset, jotka saivat omat villapaidat, että ne pysyisivät lämpiminä.

Suloisempaa näkyä saa etsiä, kun kilit temmeltävät ihastuttavissa villapaidoissaan. Eläimet ovat vasta muutaman päivän ikäisiä, mutta ne ovat jo hienosti oppineet juoksemaan sekä kävelemään.