Oman suosikki kappaleen soidessa, on vaikea olla tanssimatta — tiedät varmasti itsekin tämänkaltaisen tunteen!

Muistan automatkojani perheen kanssa, kun olin pieni. Lauloimme yhdessä suomalaisia klassikkokappaleita ja kaikilla oli hauskaa. Tällä videolla emme näe klassista suomihittiä, mutta Bruno Marsin kappaleet ovat silti erittäin mukaansatempaavia.

Tyttö istuu turvaistuimessaan ja kuuntelee radiosta soivaa musiikkia. Kertosäkeen alkaessa, hän ottaa koko kappaleen haltuun ja perhe ei voi olla nauramatta.

Finnish Nightmares on suosittu kirja ja sarjakuva, joka kertoo suomalaisten kokemista asioista, esimerkiksi meluisista naapureista ja sosiaalisista tilanteista. Tällä videolla näemme kuinka mies vertailee japanilaisten ja suomalaisten eroja tai samanlaisuuksia kirjan avulla.

Mies nostaa kyltin “Ymmärrän” ylös, aina kun väittämät osuvat kohdilleen. “En tajuu” – kyltti taas nousee aina kun mies ei todellakaan ymmärrä suomalaisten hassua käytöstä esimerkiksi bussipysäkin katoksen käytössä.

Saat asetuksista suomenkieliset tekstitykset päälle!

Oletko koskaan miettinyt, mistä sinä olet alunperin lähtöisin? Me kaikki mietimme joskus tämänkaltaisia asioita ja moni ihminen lähteekin selvittämään sitä, mistä suku on alunperin lähtöisin.

On mielenkiintoista tuntea itsensä tältä osin paremmin ja tämän seurauksena myös erilaisuuden hyväksyminen on varmasti helpompaa. Tällä videolla tuntemattomille ihmisille tehtiin DNA-testi, joka osoitti erittäin yllättäviä tuloksia.

Katso mielenkiintoinen video alapuolelta:

Arkipäiväiset niksit voivat parhaimmillaan helpottaa rutiininomaisia askareita rutkasti!

Jokainen vanhempi tietää, kuinka paljon työtä lapsista huolehtiminen vaatii aikaa ja vaivaa. Toki se sisältää myös paljon onnellisia hetkiä ja suuria tunteita, joita kukaan ei vaihtaisi pois mistään hinnasta.

Tälle videolle on koottu vinkkejä, jotka helpottavat äitien elämää huomattavasti.

Muista jaa artikkeli ystävillesi, jotta hekin voivat kokeilla näitä.

Maailma ei ole aina “reilu paikka”, mutta asenne ratkaisee loppupeleissä kaikista eniten.

Silloin tällöin syntyy kuuroja lapsia ja eläimiä, joista Walter-koira ja Julia ovat yksi hyvä esimerkki. Molemmat olivat olleet koko elämänsä ajan kuuroja, jonka seurauksena he oppivat kommunikoimaan toistensa kanssa erityisellä tavalla.

Videon mukaan Julia on opettanut Walterille myös viittomakieltä, jotta ystävykset voisivat kommunikoida mahdollisimman sujuvasti.

Katso ihastuttava video alapuolelta ja jaa se ystävillesi!