Tarina Norahista ja hänen parhaasta ystävästään Dan-herrasta (Mr. Dan) on ihastuttava tarina joka jälleen kerran todistaa miten ystävyys ylittää kaikki rajat – oli kyse sitten isästä, välimatkasta tai ulkomuodosta.

Neljävuotias Norah oli nelivuotissyntymäpäivänään ostamassa muffinsseja kaupasta äitinsä kanssa, kun he ohittivat yksin olevan vanhan miehen.

”Hei vanha ihminen! Minulla on synttärit tänään”, Norah tervehti tulevaa sydänystäväänsä ja pyysi häntä kuvaan kanssaan. Dan-herran kasvoit alkoivat loistamaan ilosta eikä hän voinut kieltäyty suloisen lapsen pyynnöstä. Sen päivän jälkeen kaksikko on ollut parhaita ystäviä!

Norah kyläilee Dan-herran luona joka viikko ja huolehtii, että hänellä on lämmin ja tarpeeksi hänen lempijuustoaan. Norah on auttanut parantamaan Dan-herran surua, tämän vaimo nimittäin kuoli kahdeksan kuukautta ennen kuin hän ja Norah tapasivat.

Yhdessä he ovat juhlineet Dan-herran 82-vuotissyntymäpäivää ja Halloweenia yhdessä.

”Heillä on 78 vuotta ikäeroa. Jotenkin heidän sydämensä ja sielunsa tuntuvat tunnistavan toisensa jo aikojen takaa.” sanoo Norahin äiti, Tara.

Roo-koira sai elämälleen vaikean ja epävarman alun. Se jätettiin kodittomien koirien kotiin jo pentuna jossa se lopetettaisiin pian jos kotia ei löytyisi. Vaikka Roo oli terve ja todella kiltti, sen mahollisuudet eivät näyttäneet hyvältä. Monissa vastaavissa laitoksissa nimittäin on enemmän koiria kuin kapasiteettia huolehtia niistä joten jonkin ajan päästä ne lopetetaan.

Roolla kuitenkin kävi satumainen onni!

Roo ei koskaan ollut asunut turvallisessa kodissa. Se ei koskaan ollut saanut leikkiä vapaana eikä sillä koskaan ollut ollut omaa lelua. Kaikki kuitenkin muuttui kun Brian Beker näki sen koirakodissa. Hän päätti adoptoida Roon ja antaa sille kaiken sen mitä sillä ei ollut aiemmin ollut. Nyt Roo elää ihanaa, turvallista elämää omistajansa kanssa.

Tällä videolla on taltioitu kun Roo viedään ensimmäistä kertaa lemmikkikauppaan jossa se saa valita itselleen minkä tahansa lelun se haluaa. On sydäntälämmittävää seurata, miten Roo tutkii lelutarjontaa pitkään ja hartaasti ennen päätöksensä tekoa. Tarkan pohdinnan ja tutkimisen jälkeen valinta kohdistuu suloiseen pehmosiiliin.

Tätä ihanaa videota voisi katsoa koko päivän uudestaan ja uudestaan!

Lähde: Newsner

Tarvitsetko tunnelmaa ja joulufiilistä, no kuunteleppas tämä ihana tulkinta!

Amira Willighagen omaa ikäisekseen poikkeuksellisen kypsän ja kauniin äänen. Tyttö osallistui vuonna 2013 X Factor -kilpailuun, josta hän nousi nopeasti kuuluisuuteen. Nyt nuori lahjakkuus käy keikoilla eri puolilla Eurooppaa ja laulaa parhaimmillaan yli kymmenille tuhansille ihmisille.

 

 

Vauvat oppivat suurimman osan liikkeistä, sanoista ja eleistä matkimalla, joten miksipä sitä ei välillä otettaisi myös oppeja vanhemmalta ja viisaammalta koiralta. Videolla koira tanssii, jotta se saisi herkkuja ja vauva on ilmeisesti myös ymmärtänyt, että työtä tekemällä saa itselleen etuja.

Katso hellyyttävä video yläpuolelta!

Erilaisuus on usein valitettavasti yhteiskunnassamme asia, jonka vuoksi sekä aikuiset, että lapset joutuvat kiusatuiksi. Elämä ilman erilaisuutta olisi todella tylsää ja kaikki päivät olisivat tasapaksuja. Siksi erilaisuus on asia, johon tulisi kannustaa ja rohkaista ihmisiä.

Tämä koskettava video puhuu puolestaan, joten ilman sen kummempia selostuksia suosittelemme katsomaan.