Tyttö vetelee musiikin tahdissa rentoja tanssimuuveja ja ottaa videokuvaa itsestään. Hänen tietämättään taustalla jorailee myös pikkuveli, joka kulkee ovensuussa edestakaisin ja keksii aika hauskoja liikkeitä.

 

 

Ei ole turhaan syntynyt sellainen sanonta kuin ”kauneus on katsojan silmissä”.

Kotkan mukana liidellessä ja huikeita maisemia katsellessa huomaa jälleen kerran, miten pieni ihminen on, ja miten maailma ja maailmankuva ovat täysin katsojasta ja näkökulmasta kiinni. Ihminen voi omistaa tiet ja maat, kotka omistaa maailman.

Mitä sinä tekisit jos kasvosi olisivat yhtäkkiä sanomalehtien etusivulla sekä uutisissa, tarkoituksena saada etsintäkuulutettu ja vaarallinen ihminen kiinni? Nivea järjesti pilan lentokentällä, missä he mainostavat deororanttia stressaaville ihmisille. He pistivät satunnaisesti valitut, viattomat ja aivan tavalliset ihmiset stressaavaan tilanteeseen. Heitä syytettiin asiasta mitä he eivät koskaan tehneet, eikä tilannetta helpottanut paikalle tulleet poliisit.

Pila onnistui hyvin, ja jekun kohteeksi joutuneet ihmiset olivat helpottuneita saadessaan tietää totuuden.

Eläinten, varsinkin pentujen aivoituksia on huvittavaa katsella. Tämänkin koiranpennun riemu irtoaa siitä, että se juoksee isoa ympyrää tasan siihen asti, kunnes väsähtää ja käy nukkumaan. Eli tässä tapauksessa alle puoli minuuttia.

Kukapa ei rakastaisi silittelyä ja rapsuttelua. Tämä kaveri nautiskelee ihan tosissaan, ainakin äänestä päätellen. Suhteellisen uskottavan kuuloista kehräystä tai murinaa.