Koirat aistivat hirmuisen hyvin ja hirmuisen paljon.

Tämä päivä oli Piper-huskylle varmasti jännä. Se oli ollut muutaman päivän pois kotoa siitä syystä, että perheeseen oli saapunut uusi tulokas, pieni vauva. Nyt koira näkee vauvan ensimmäisen kerran. Koira on ensin hieman hämillään, mutta innostuu sitten riehumaan ilosta.

Perheen 6-vuotias tytär oli kiukutellut ja huutanut huoneessaan yli tunnin verran. Isän päähän oli ilmeisesti jäänyt hyvin tytön huutamat asiat, kun hän osasi ne melkein ulkoa.

Isä päätti hieman heittää huumoria ja liikutti huuliansa tytön huudon tahdissa.

Kahdeksannella luokalla olevat oppilaat Mary Martinez Smith sekä Damian Marlow halusivat yllättää muut koulunsa oppilaat positiivisella asialla. He halusivat jokaisen oppilaan tuntevan itsensä jollain tavalla erityiseksi ja tärkeäksi.

Koulussa on 800 oppilasta, ja tytöt aikoivat keksiä heille jokaiselle jotain omaa ja henkilökohtaista. Siinä on suuri vaiva, mutta he halusivat piristää jokaista ennen loman alkua.

He keksivät hyvän idean kirjoittaa jotain kaunista ja kannustavaa jokaiselle. He kirjoittivat lauseita ja piristäviä sanoja värikkäille lapuille ja liimasivat yhden lapun jokaisen oppilaan kaappiin.

Tytöt saivat paljon positiivista palautetta ja vaikka osa oppilaista ei olisikaan ymmärtänyt kyseistä tempausta, niin ainakin tytöille tuli itselleen hyvä mieli.

Billie-norsu eli elämänsä sirkuksessa. Siellä se sai kahleen nilkkaansa. Kun Billie vihdoin tuotiin  norsujen suojelualueelle, se ei luottanut keneenkään. Tästä syystä meni viisi vuotta ennen kuin Billie laski ketään kahleensa lähellä.

Mutta se päivä tuli, kun norsun kahle poistettiin. Ja se päivä on ikuistettu tälle videolle.

Vanhemmat hoi!

Kun nautitte alkoholia, mietittekö silloin, että mitähän pikku Uolevi-Kaaleppi tästä ajattelee? Ei varmaan kovin moni.

Kun vanhempi on humalassa, se voi olla pienelle lapselle pahin painajainen. Se voi pelottaa, kun oma äiti tai iskä yhtäkkiä muuttuukin ihan toiseksi henkilöksi.

Pitää myös aina muistaa se, että vanhemmat ovat omalle lapselle esimerkki, josta he ottavat mallia.

Evästevalinnat