Tämä italialainen taiteilija viihdyttää ihmisiä Rooman kaduilla maalaustaidoillaan. Hän suihkuttaa maalia kaikissa sateenkaaren väreissä valkoiselle paperille. Ihmiset kerääntyvät ympärille jännittyneinä katsomaan, mikä on lopputulos. Pitkän tovin näyttää siltä, ettei kuvasta saa mitään selvää eikä siitä voi syntyä mitään järkevää. Mutta malttakaapas!

Pieni poika jää kiinni varastettuaan kaupasta kipulääkkeitä sairaalle äidilleen. Kauppias on erittäin vihainen ja ajaa pojan ulos. Viereisen ravintolan omistaja rientää paikalle ja antaa kauppiaalle rahat lääkkeisiin. Poika kiirehtii juosten pois mukanaan lääkkeet sekä pussillinen keittoa, jonka ravintolan omistaja on antanut hänelle.

30 vuotta myöhemmin tämä ystävällinen ravintolan pitäjä kaatuu yllättäen maahan ja lyö päänsä. Hän joutuu sairaalaan. Sairaalakulut ovat niin suuret, että ravintola on pakko sulkea ja myydä. Miehen tytär on voimaton. Mutta sitten tapahtuu jotain odottamatonta – kaikki lääkärikulut on maksettu. He eivät olekaan sairaalalle mitään velkaa. Hyväntekijä paljastuu. Tuo pieni poika, jolle ravintolan pitäjä aikoinaan maksoi lääkkeet, on nyt tuon kyseisen sairaalan lääkäri.

Tämä koskettava kolmen minuutin videopätkä on thaimaalaisen kännykkäyhtiön erittäin onnistunut mainos, jonka mottona on “Antaminen on parasta kommunikaatiota”.

Annetaan hyvän kiertää.

Ei soittimia. Ei musiikkia nauhalta. Vain miehet, heidän upeat äänensä ja vähän rummutusta keholla ja mukeilla.

Fusion-yhtye tuli tutuksi Israelin The X Factor -ohjelmasta. Nuoret miehet valloittivat jokaisen sydämen heidän uskomattomalla lahjakkuudellaan.

Tässä kulminoituu jälleen se, mitä tarkoittaa suomalainen sisu.

Nuori suomalainen mies Juuso Tilaéus ylitti itsensä sekä Suomenlahden, mitä huikeimmalla tavalla. Hän leijalautaili 80 km aallokkoisella merellä kuin tuulispää ja teki samalla maailmanennätyksen. Siihen kului aikaa 120 minuuttia ja 28 sekuntia. Lopputuloksena rannalla nähdään jalkakrampeista kärsivä, mutta onnellinen mies!

Tämä oli siitäkin syystä mieletön suoritus, sillä edellinen Suomenlahden ylittänyt kaveri leijalautaili saman matkan kolmessa tunnissa. Joten Juuso surffaili reippaasti nopeammin. Mieletöntä!

Yhteistyössä DNA:n kanssa

 

Tämä ei varmasti ole ensimmäinen kerta, kun hirveässä jännityksessä lausutut sanat alttarilla muuttavat jotenkin omituisesti muotoaan, kun ne pääsevät suusta ulos.

Mies lausuu väärin valansa “to be my lawfully wedded wife”, ja sana “lawfully” muuttuu waffle-sanaksi eli vohveliksi. Tästä riittänee vitsiä väännettäväksi pitkäänkin parisuhteeseen.