Asioita ei aina tarvitse tehdä niin arkisella tavalla. Tämän miehen esitys on siitä hyvä esimerkki, hän nimittäin heittää pitsat ihmisille, jotka ottavat ne vastaan ikkunasta.

Jokainen voi kuvitella mielessään, että pitsaa olisi joka puolella maata, mutta tehtävä onnistui kuitenkin erittäin hyvin!

Ruotsin jääkiekkojoukkueen päävalmentaja kertoo, miksi ensimmäisessä erässä epäonnistuttiin.

Alkuperäinen kuva: All Over Press 

Pienen pieni orankivauva Rickina on otettu turvaan orankienpelastuskeskukseen Borneossa. Se takavarikoitiin mieheltä, joka väitti nähneensä orankiäidin hylänneen poikasensa ilman syytä. Tämä ei voi pitää paikkansa, sillä orankiäiti ei luopuisi poikasestaan ilman taistelua.

Tällä videolla pieni suloinen Rickina pääsee ensimmäistä kertaa kiipeilytelineisiin, muiden orankien luokse. Se on silminnähden innoissaan. Rickina roikkuu narussa ja sen suu ammottaa hämmennyksestä auki.

Orangit ovat uhanalainen laji. Niiden elinolot kutistuvat koko ajan palmuöljyplantaasien ja metsien hävittämisen myötä.

 

Suomi murskasi Venäjän toissapäivänä käydyssä ottelussa numeroin 3-1. Putinin ilme oli todellakin näkemisen arvoinen. Nyt myös Kaarle Kustaa on varautunut tappioon.

Tavallaan on ihan kiva, etteivät uutiset aina käsittele pelkästään ikäviä ja surullisia asioita; maailmassa kun on paljon hyvääkin. Huvittavaa taas sitten toisaalta on se, mikä milloinkin ylittää uutiskynnyksen. Esimerkiksi pulu jonkun pään päällä tai mies, joka pakotettiin syömään partaa, ovat ihan perusjuttuja.

Myöskin, kun uutisia puskee ulos jatkuvalla syötöllä, saattaa toimittajan keskittyminen herpaantua juuri sopivasti, jotta yleisö pääsee käsiksi meheviin kirjoitus- tai ajatusvirheisiin.

Tässä 24 mehevintä uutista ja uutismokaa.

1.

themetapicture.com

2.

7veg.com/en

3.

worldwideinterweb.com

4.

xaxor.com

5.

imgfave.com

6.

buzzfeed.com

7.

buzzfeed.com

8.

themetapicture.com

9.

joeydevilla.com

10.

dailypicksandflicks.com

11.

dailypicksandflicks.com

12.

collegehumor.com

13.

reddit.com

14.

dumpaday.com

15.

thechive.com

15.

dumpaday.com

16.

dumpaday.com

17.

dumpaday.com

18.

dumpaday.com

19.

reddit.com

20.

thechive.com

21.

epicfail.com

22.

failocracy.com

23.

epicfail.com

24.

reddit.com