Pohjois-Koreassa monet asiat eivät ole aivan mallillaan, mutta maasta löytyy kuitenkin uskomattoman lahjakkaita muusikoita. Videolla nähtävät pikkulapset soittavat kitaraa uskomattoman hyvin yhdessä. On uskomatonta kuinka kurinalaisesti näin pienet lapset pystyvät soittamaan ja keskittymään samanaikaisesti pelkästään esiintymiseen.

Olisi mielenkiintoista nähdä kuinka paljon nämä lapset harjoittelevat soittamista päivittäin.

 

Moni saattaa ihmetellä miksi jotkin merkit ovat huomattavasti muita merkkejä kalliimpia. Louis Vuittonin kengät ovat hyvä tapa kertoa ja selittää niiden kallis hinta. Kaikki LV:n kengät on tehty käsityönä ja yhden kenkäparin tekemiseen kuluu useita tunteja, ellei jopa päiviä.

Louis Vuitton on vuonna 1854 perustettu ranskalainen muotialalle painottuva yritys. Yritys sai monien muiden yritysten lailla nimensä perustajansa mukaan. Kyseinen merkki on tällä hetkellä yksi tunnetuimmista ja käytetyimmistä vaatemerkeistä muotialalla.

Urheilutapahtumissa järjestetään katsojille myös kilpailuja, joissa parhammillaan on mahdollisuus voittaa jopa miljoonia euroja. Tällä kertaa kyse ei kuitenkaan ollut miljoonista, mutta palkintona oli luvassa 100 000 euroa sille ihmiselle, joka heittää pallon koriin keskiviivalta.

Arvonnan tuloksena mies pääsi kentälle kokeilemaan onneaan. Heitossa oli mukana myös hieman tuuria, mutta kaveri selvästi oli ennenkin heitellyt koripalloa. Oli miten oli mies tienasi 100 000 euroa todella helposti ja hän saa aloittaa uuden vuoden hyvällä mielellä.

Kissat eivät aina ajattele muita niin paljon kuin esimerkiksi koirat tekevät. Kissat osaavat olla erittäin itsekkäitä ja omahyväisiä, jonka tämä video hyvin osoittaa. Videolla näet kissan, joka ei päästä toista kissaa syömään millekään ruoka-astialle, vaikkakin ruokaa olisi ollut yllin kyllin kaikille.

Tämän seurauksena kyseinen veijari saa ”vuoden ahneinen kissa” -palkinnon.

Hevosen näkökenttä on erittäin laaja, mutta aivan päänsä eteen se ei näe. Hevosta ei pidetä myöskään penaalin terävimpänä eläimenä. Tämä kaveri ei paljoa välitä näistä väitteistä.

Ensiksikin, kenen tarvitsee edes nähdä nenänsä päähän, jos on näin etevä suustaan availemaan ovien lukkoja. Toisekseen, jos tämä eläin ei ole älykäs, niin ei sitten mikään. 9-vuotias Mariska-hevonen avaa rennolla suuotteella ensin oman karsinansa oven ja käy sitten vapauttamassa myös tarkoin valitut hevosystävänsä. Sitten matka jatkuu kauralaarille ja lopulta ulos. Onneksi omistaja on lähellä estämässä pollea vetämästä napaansa liian pinkeäksi.