Pohjois-Korean edesmenneen johtajan Kim Jong-Ilin tunnettiin omaavan yliluonnollisia kykyjä tai ainakin niin Pohjois-Korean kansa uskoi.

Nyt valtaan on kuitenkin astunut Kim Jong-Ilin poika Kim Jong-Un, joka aikoo lähettää raketin avaruuteen ensimmäisenä maailmassa. Videolla riemuitaan ja ylistetään johtajan kykyjä ja taitoja. Hetki sitten Kim Jong-Un valittiin myös maailman seksikkäimmäksi mieheksi hänen sopivan vartalon, sekä komeiden kasvojen vuoksi.

Kuka uskaltaisi kertoa Kim Jong-Unille, että avaruus on valloitettu jo vuosikymmeniä sitten?

Jokainen on varmasti kokeillut joskus asettaa eri esineitä päällekkäin ja pitää niitä tasapainossa.

Tämä mies on kuitenkin vienyt esineiden kanssa tasapainottelun aivan uudelle tasolle. Miehellä on esityksessä yksi sulka jonka hän pitää tasapainossa lisätessään yhä enemmän ja enemmän tavaraa.

MAX ZT nimellä esiintyvä mies kerää suosiota netissä upealla soittovideollaan.

Kyseisen kaverin soittoa on kutsuttu taikuudeksi, sillä se on käsittämättömän tarkkaa ja virheetöntä.

The Gambitin reilu pari viikkoa sitten julkaistu Señorita-musiikkivideo on rikkonut jo 140,000 katsojan rajan YouTubessa. Samalla tuoreen singlen musiikkivideo on nopeasti noussut artistin uran tähän asti suosituimmaksi soolovideoksi.

Tarina señoritasta, rotasta ja sankarista on herättänyt puheita uudenlaisesta suomiräpistä, jota on kuvattu letkeäksi, rennoksi ja aurinkoiseksi.

Radio Gaalassa vuoden radio-ohjelmasta juuri palkitut NRJ:n Aamupojat kommentoivat lähetyksessään The Gambitin lunastavan uudella singlellään niitä lupauksia, joita hän on herättänyt musiikkipiireissä vuonna 2005 tekemästään debyytistä asti.NBA:ssa nähdään silloin tällöin uskomattomia ponnistuksia, jotka vaikuttavat lähes mahdottomilta.

Tällä kertaa asialla oli DeAndre Jordan, jonka suoritusta on alettu kutsumaan hirviömäiseksi donkkaukseksi. Tapahtuman jälkeen vastustajajoukkueen pelaajat protestoivat koria, sillä heidän pelaajansa jäi käytännössä Jordanin alle hypyn aikana ja loukkaantui.