Lapsilla ei ole tapana pitää pehmeistä paketeista – tämä sääntö ei kuitenkaan päde kaikkiin tapauksiin.

9-vuotias Tristen Perez oli saanut suuren yllätyspaketin joululahjaksi. Pojalla ei ollut aavistustakaan siitä mitä laatikon sisällä oli, joten jännitys oli käsin kosketeltavissa.

Äiti oli ollut mukana hankkimassa joululahjaa, niinpä hän meni pimputtamaan ovikelloa ja odottamaan ovelle saapuvaa Tristenia. Samaan aikaan veljesten äiti kuvasi tilannetta videolle.

Tristen avasi pakettia varovaisesti ja puhkesi välittömästi kyyneliin, kun hän huomasi mitä sen sisäpuolella oli.

Lahja oli todella merkityksellinen 9-vuotiaalle pojalle, joka oli menettänyt rakkaan koiransa vain kuukautta aiemmin.

Voit katsoa koskettavan videon alapuolelta.

 

This is the most rewarding part of my job. This young boy lost his lab last August. The lab was 14 years old and they were best friends. He missed her terribly still and his parents surprised him today with a new best friend. Get your tissues, cuz this will definitely tug at your heart strings.

Julkaissut Mid South Puppies 14. joulukuuta 2017

Omalle sängylle tai sohvalle on ihana päästä makoilemaan rankan päivän päätteeksi. Hyvältä ja rentouttavalta kuulostava ajatus ei kuitenkaan välttämättä toimi niin hyvin käytännössä, jos joku on jo vienyt suosikki paikkasi.

Tässä videokoosteessa koirat yrittävät päästä sänkyyn nukkumaan, mutta perheen kissat ovat jo vieneet makuupaikan.

Koirat eivät kuitenkaan uskalla ottaa petiään takaisin, sillä kissat tuntuvat olevan todella pelottavia vastuksia. Kissoja ei myöskään näyttäisi kiinnostavan pätkääkään surullisena vieressä seisova koira.

Voit katsoa huvittavan videon alapuolelta!

Monet eläimet ovat tavattoman taitavia maastoutujia. Hyvää suojaväriä tarvitaan usein saaliin pyydystämiseen tai sitten saalistajalta piiloutumiseen.

Uudessa-Seelannissa kuvattu video kertoo eläimistä, jotka eivät halua näyttäytyä paljaalle silmälle.

Videolla ei aluksi ole sinänsä mitään ihmeellistä ja minusta tuntui aluksi aivan siltä kuin olisin tuijottanut kolkkoa vuorenrinnettä.

En halua paljastaa enempää mitää videolla tapahtuu, katso ja jaa pätkä ystävillesi!

Meillä jokaisella on pelkoja, joista puhuminen voi tuntua hieman nololta.

Bulldoggi nimeltä Bentley pelkää kuollakseen kaapeleita, mutta se on keksinyt tavan selvitä tiukoista tilanteista kunnialla.

Omistajan kuvaamalla videolle Bentley kohtaa kaapelin, mutta ei anna pelolle valtaa. Koira alkaa hipua kohti kaapelia, jonka jälkeen se tekee jotain todella huvittavaa…

Kissat ovat tietylle päälle sattuessaan todella leikkisiä eläimiä. Robert Dollwet tiesi, että hänen kissansa rakastaa palloja – niinpä mies päätti rakentaa kissalleen oman pallomeren.

Boomer -kissa rakastui uuteen pallomereensä välittömästi. Ei mennytkään kauaa, kun kissa hyppi pallojensa sekaan ja otti välissä myös nokoset.

Robertilla on myös toinen kissa, jonka nimi on Didga – se ei kuitenkaan pidä pallomerestä ja tyytyy katselemaan Boomer -kissan leikkejä sivusta.