“The Voice” -ohjelma antaa ihmisille mahdollisuuden nousta suureen suosioon vain muutaman kuukauden aikana. Ohjelmassa etsitään laulajalupauksia, joita ei olla vielä ehditty bongata muualta. Kilpailu muuttuu hetki hetkeltä kovemmaksi ja lopulta voittaja selviää.

Saksassa järjestetyssä “The Voice of Kids” -kilpailussa nähtiin upea esitys, kun poika lauloi Elviksen “Can’t Help Falling In Love” -klassikon.

Kappale on tietenkin vaikea, mutta nuori Simon hallitsi sen erinomaisesti koko esityksen ajan.

Katso mieletön show oheiselta videolta:

Tanssi on laji, jossa ulkonäön ei tulisi ikinä antaa hämätä. Vauhdikkaat tanssilajit, kuten HipHop ja Breakdance mielletään usein nuorten lajiksi. Kyseisten esitysten aikana otetaan usein niin sanottuja “battleja” eli kaksintaisteluita, joissa kaksi kilpailijat esiityvät toisiaan vastaan.

Tällä videolla näemme kahden tanssijan välisen battlen – hauskan esityksestä tekee se, että toinen kilpailija on huomattavasti vanhempi mies.

En usko, että kukaan olisi osannut odottaa vanhalta herrasmieheltä tällaista esitystä!

Voit katsoa videon alapuolelta…

Perinteiset tanssilajit ovat erinomainen keino hypätä ajassa taaksepäin ja nauttia nostalgisista hetkistä. Nämä irlantilaistytöt onnistuivat luomaan juuri tämänkaltaisen tunnelman upean tanssiesityksensä aikana.

He esittävät perinteisen irantilaisen kansantanssin, ja Youtubeen ladattu video on kerännyt yli miljoona katselukertaa.

Kiinnitä huomiota siihen, kuinka taitavasti tytöt pysyvät mukana vaikeassa rytmissä ja koreografiassa.

Katso esitys alapuolelta ja jaa se myös ystävillesi!

Ystävyys ei katso kokoa, sukupuolta tai rotua – aito ystävyys on sitä, kun kaksi olentoa välittää toisistaan, ottamatta huomioon ulkoisia häiriötekijöitä.

Punkaharjulta kotoisin olevalla Sepolla on ainutlaatuinen ystävä – karvaisen toverin nimi on “Iivari” ja hän on saukko.

Kaksikon ystävyys alkoi, kun Iivari ilmestyi Sepon ovelle vuonna 2011 – Seppo antoi nälkäiselle eläimelle ruokaa, jonka jälkeen loppu on historiaa.

Voit katsoa Seposta ja Iivarista kuvatun videon alapuolelta. En ihmettele lainkaan, miksi tämä video on kerännyt niin paljon katselukertoja, sillä se on yksinkertaisesti ihana!

Taitavat laulajat tunnistaa heti samalla sekunnilla, kun he avaavat suunsa – tässä tapauksessa kävi juurikin näin.

Mateusz Ziolko osallistui Puolan “The Voice” -kilpailuun ja hurmasi tuomariston välittömästi. Mies ehtii laulaa vain ensimmäisen sanan, jonka jälkeen ihmisten leuat loksahtavat lattialle.

Mies oli valinnut biisikseen ikonisen rakkausballadin: “When a Man Loves a Woman”.

En ole koskaan kuullut näin upeaa tulkintaa tästä maailmankuulusta kappaleesta!