Michelle oli poikansa kanssa ulkona, kun molemmat huomasivat perheen trampoliinissa jotain erikoista. Trampoliinin päälle oli muodostunut ohut jääkerros, joka oli jäänyt lepäämään tasaisesti maton päälle.

Ja tuumasta toimeen – poika pyysi äitiään kaivamaan kameran esille.

Äiti ei tässä vaiheessa arvannut, että hän tulisi kuvaamaan videon, joka leviäisi internetissä tuhansien silmäparien nähtäväksi. Poika oli samalla kehottanut äitiään laittamaan kamerasta ”hidastettu video” -asetuksen, jotta jään murtuminen tallentuisi mahdollisimman tarkasti videolle.

Henrik Trygg on kokenut luistelija, joka harrastaa luistelua luonnonjäällä. Vain muutamia päiviä jäätyneenä ollut järvi tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen – samalla täytyy kuitenkin muistaa, että harrastus sopii vain kokeneille ihmisille.

Lissma Kvarnsjö on Tukholman ulkopuolella sijaitseva järvi, joka oli jäätynyt 5. päivä joulukuuta. Henrik halusi päästä luistelemaan vain 45 millimetriä paksulla jäällä, mutta miksi?

Suosittelen katsomaan videon ja ymmärrät välittömästi mikä saa Henrikin lähtemään riskipitoiselle luisteluretkelle.

Ps. Muista laittaa äänet päälle!

Etelä-Koren talviolympialaiset ovat käynnissä ja vuosia panostaneet urheilijat tulevat kilpailemaan lajien herruudesta.

Mirai Nagasu teki historiaa Etelä-Korean talviolympialaisissa hypättyään ensimmäisenä Yhdysvaltalaisnaisena onnistuneen kolmoisakselin. Kolmoisakseli on temppu, jossa luistelija hyppää ilmaan, tekee kolme piruettia ja laskeutuu tämän jälkeen onnistuneesti maahan.

Kolmoisakselia nähdään usein miesten taitoluistelukisoissa, mutta naisten taitoluistelussa temppu on huomattavasti harvinaisempi.

Voit katsoa Mirai Nagasun upean suorituksen oheiselta videolta!

Muistatko, kun maistoit ensimmäisen kerran virvoitusjuomaa? Makea ja kupliva juoma maistui mielettömältä – luulit jo hetken aikaa saavasi supervoimia. Virvoitusjuomat sisältävät valtavan määrän sokeria, jonka vuoksi ne antavat pienelle lapselle valtavissa määrin energiaa.

Sokerihumala syntyy, kun ihminen nauttii liikaa sokeria ja verensokeriarvot nousevat tappiin. Olo on iloinen, hullunkurinen ja kaikki asiat tuntuvat naurattavan, lisäksi myös keskittyminen vaikeutuu.

Oli miten oli – tällä isän kuvaamalla videolla näet, kun poika saa maistaa virvoitusjuomaa ensimmäisen kerran. Isä sanoi pojalleen, että tästä tempusta ei sitten kerrota äidille.

Voit katsoa, kuinka poika reagoi juotuaan muutaman kulauksen. Lopulta myös äiti yllättää ”pahanteossa” olevan kaksikon.

Reilu vuoden ikäisten lasten motoriikka ei yleensä ole kehittynyt kovin pitkälle. Poikkeuksia kuitenkin löytyy, kuten tässä tapauksessa, jossa 17 kuukauden ikäinen tyttö tanssii kuin vanha tekijä.

Kaikki alkaa tilanteesta, jossa äiti laittaa tyttärensä lempikappaleen soimaan. Taapero innostuu välittömästi kuullessaan kappaleen ja alkaa tanssia taitavasti.

Tällä tytöllä on rytmi veressä – siitä ei ole epäilystäkään!

Voit katsoa suloisen videon alapuolelta.

Evästevalinnat