Adrian Romoff, 9-vuotias amerikkalainen poika, joka jätti koulussa viisi luokkaa välistä, koska hän osaa jo kaiken. Nyt hän on saapunut America’s got talent -ohjelmaan soittamaan vähän sähköpianoa. Kosketinsoittimet saavat kyytiä, kun poika pistää tuulemaan. Yleisökin vallan villiintyy.

Meksikon lähettyvillä sijaitseva San Ignacion laguuni tunnetaan valaistaan. Tämäkin harmaavalas tuli sinne synnyttämään, sillä vesi on matalaa ja lämmintä. Videolla se esittelee ylpeänä onnekkaille turisteille uutta jälkeläistään, vaikka se voisi hyvin pysytellä veneistä myös kaukana.

Alueella on tiukat säännöt sille, kuinka monta venettä laguunissa saa olla samanaikaisesti ja kuinka kauan ne saavat olla siellä. Moottoreita ei saa pitää päällä eikä valaita saa itse lähestyä.

Twerkkaaminen aiheuttaa paljon keskustelua, mutta niin on tarkoituskin.

Kyseessä on siis provosoiva tanssilaji, jossa liikkeet tehdään pääosin alavartalolla ja usein kyykkyasennossa hiphop-musiikin soidessa taustalla. Termi ”twerking” on ollut käytössä noin parikymmentä vuotta, mutta tanssi on tullut suuren kansan tietoisuuteen vasta hiljattain.

Twerkkaaminen ei ole missään nimessä helppoa, mutta monella tapaa erittäin hypnoottista katseltavaa.

Monelle tuskin tulee mieleen asentaa ilmastointia korkealle ilman turvavaljaita, tai mennä kaivoon pää edellä kaverin pitäessä kiinni jaloista.

No, jokainen hoitaa homman omalla tavallaan. Oheisissa 23 kuvassa nähdään vaarallisia tilanteita ja outoja viritelmiä, joissa turvallisuus ei ole niin justiinsa.

danoah.com

danoah.com

danoah.com

danoah.com

izismile.com

reddit.com

reddit.com

danoah.com

reddit.com

collegehumor.com

cheezburger.com

danoah.com

reddit.com

workvulture.com

izismile.com

izismile.com

izismile.com

cheezburger.com

danoah.com

workvulture.com

workvulture.com

danoah.com

reddit.com

Joskus asiat vaan loksahtavat kohdalleen. Tässä on esiteltynä 17 kuvaa, joista löytyy kivoja ja hassuja yhteensattumia. Kuten esimerkiksi linnun muotoinen linnunkakka. Tai kadoksissa oleva koira, jonka nimi on Houdini. Ja vaikka mitä muita!

Lähde: Pleated-Jeans

Evästevalinnat