2-vuotias Alexander lojui lammessa tajuttomana naama veteen päin. Lammen reunalla seisoi kuitenkin pojan perheen 9-vuotias staffordshirenbullterrieri, Leala. Tilanteen seurauksena koira hyppäsi epäröimättä veteen ja yritti vetää pojan rantaan. Poika kuitenkin painoi liikaa ja koira päätti lähteä hakemaan apua.

Koira juoksi niin kovaa kuin se pystyi suoraan pojan perheen talon luokse ja yritti kaikin keinoin saada isän huomion. Isä ymmärsi, että jokin oli vialla ja hän lähti juoksemaan Lealan kanssa takaisin lammelle. Yhdessä muutaman kaverin kanssa he saivat Alexanderin ylös lammesta. Isä elvytti poikaa 27 minuuttia ennen kuin pelastushelikopteri ehti paikalle. Poika lennätettiin Brisbanen sairaalaan, jossa hän oli koomassa 36 tuntia.

Lähde

“Lääkärit sanoivat, että meidän täytyy varautua siihen, että Alexander ei herää enää koskaan. He sanoivat myös, että mikäli poika selviää hänellä tulisi luultavasti olemaan jonkinlainen aivovamma”, kertoo äiti Dailymailille.

Lähde

Mutta Alexander oli kuitenkin poikkeuksellisen vahva, sillä hän alkoi hengittämään omin avuin jo 48 tuntia onnettomuuden jälkeen.

Lähde

“Oli suuri ihme, että poika selvisi onnettomuudesta niin nopeasti ja oli aivan oma itsensä kaikkien tapahtumien jälkeen.

Lähde

Lääkärit sanoivat, että Lealan nopean reaktion ja isän elvytyksen vuoksi poika on vielä hengissä.

Lähde

“Meidän täytyy kiittää rakasta koiraamme, joka ymmärsi lähteä hakemaan apua sen jälkeen, kun se oli itse yrittänyt saada pojan ylös lammesta. Ilman Lealaa poikamme ei olisi enää keskuudessamme. Annamme Lealalle parhaita pihvejä koko sen loppuelämän ajan”, kertoo Alexanderin äiti.

Via: Newsner

Floridassa, Yhdysvalloissa asustava Bruiser karhu elää eläinkodissa, jossa asuu muutamia muitakin karhuja. Bruiser käy joka päivä uimassa ja se hyppii altaaseen useita kertoja peräkkäin. Sille tehtiin myös surffilauta, jonka päällä se voi levätä hetken aikaa ja jatkaa sen jälkeen taas leikkejään.

Bruiser tietää, että kuumana kesäpäivänä ei ole mitään parempaa kuin pulahtaa veteen jäähdyttelemään.

“Rocksy” pesukarhu tulee naisen ovelle aina, kun ruoka on lopussa. Ulkona oleva ruokakuppi on tarkoitettu kissalle ja kun pesukarhu on vienyt siitä kaikki ruoat, se tulee ovelle kiven kanssa ja pyytää lisää. Eläin on uskomattoman älykäs ja taitava, sillä kiven pitäminen lasin ja tassujen välissä ei varmasti ole kovinkaan helppoa.

Pesukarhu tarvitsee ruokaa, sillä se on juuri saanut pentuja ja niiden ruokinta on suuri urakka emolle. Onneksi eläin on löytänyt hyvän ja ymmärtäväisen naapurin, joka auttaa sitä aina tarpeen tullen.

Mies otti kuvan koirastaan juuri oikealla hetkellä, kun eläin tajusi ettei se saanutkaan viimeistä palaa hampurilaisesta. Omistajan mukaan Yuka-koira syö lähes aina terveellisesti ja se pitää eniten kanasta, kasviksista ja hedelmistä. Kun mies latasi kuvan nettiin se lähti leviämään nopeaa vauhtia, sillä koiran ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Yuka koira järkyttyi, kun se ei saanutkaan viimeistä palaa hampurilaisesta.

Lähde

Ei kuitenkaan syytä huoleen, sillä yleensä koira saa aina viimeisen suupalan ja silloin sen ilme on tällainen:

Lähde

Seuraa Yukaa Instagramissa.

Monet naiset eivät harkitse enää mallinuraa iän lähennellessä kolmeakymmentä. Yasmina Rossi on kuitenkin täysin poikkeuksellinen tapaus, sillä hän tekee mallin töitä, vaikka onkin jo 59-vuotias. Yasmina tekee töitä Marks & Spencerin, Hermesin ja muiden tunnettujen brändien kanssa.

Nainen syntyi Ranskassa 1955 luvulla ja eli lapsuutensa Korsikassa. Kaikki luonnollisesti haluavat tietää, kuinka Yasmina on säilyttänyt nuoren ja terveen ulkonäkönsä. Nainen kertoo syövänsä orgaanista ruokaa ja hän levittää öljyä iholleen. Lisäksi nainen laittaa rypsiöljyä hiuksiinsa ja kuorii ihonsa joka viikko sokeri, oliiviöljy-yhdistelmällä.

“Syön yhden avokadon päivässä, sekä orgaanista lihaa, kalaa ja kasviksia.”

Yasmine on nykyään myös isoäiti.

“Söin orgaanista ruokaa ja kauan ennen kuin siitä tuli muotia.”

Yasmina hieroo hiuksiinsa viikoittain rypsiöljyä, joka saa ne näyttämään eloisilta ja hyvinvoivilta.

Yasmina urheilee säännöllisesti eri harrastustensa parissa.

Yasmina todistaa meille kaikille, että ikä on vain numero.

Kuvat: yasminarossi.com

Via: BoredPanda