Vaikka väkivalta ei ole sallittavaa, mutta tekisi moni ihminen samoin tässä tilanteessa. Videolla näet kun poika kohtaa äitinsä murhaajan ja ryntää tämän luokse raivoissaan.

Ympärillä olleilla vartijoilla ei ollut tilanteeseen hirvittävästi sanomista, kun viha valtasi murhatun äidin pojan.

Olipa kerran eläkkeelle jäänyt vanha mies. Hänellä oli tapana kävellä Los Angelesin keskustassa sijaitsevassa puistossa. Mitään ihmeellistä ei koskaan tapahtunut. Mutta ehkä miehen kävelytyylissä oli jotain erilaista kuin muiden, ken tietää, sillä eräänä päivänä kaikki muuttui.

Hanhi nimeltä Maria bongasi miehen,  ja alkoi seurata tätä ilman sen kummempaa syytä. Ja siitä alkoi heidän ystävyytensä.

Nykyään Maria odottelee puiston laitamilla joka päivä. Siellä se seistä nököttää ja kuuntelee, milloin miehen skootterin torvi alkaa soida. Sitten mies ja hanhi kävelevät yhdessä puiston halki ja juttelevat päivän kuulumiset.

Kaikki, jotka yrittävät lähestyä miestä, kiivasluontoinen Maria hätistelee pois. Oli sitten kyseessä ihminen, toinen hanhi, koira tai mikä ikinä.

Eikä siinä kaikki, sillä Maria yrittää lähteä miehen mukaan joka päivä. Se liihottaa skootterin vierellä pitkin teitä, kunnes mies saapuu jonnekin, mihin Maria ei hanheutensa takia pääse.

Ystävyyttä yli rajojen.

Russia is pretty wicked country, at least if you’ve seen any dashcam videos. We thought to give you an awesome (and littlebit terrifying) look into the dating sites of Russia.

Hienot autot kiehtovat sekä naisia, että miehiä. Nettiin on viime viikkojen aikana ladattu paljon piloja, jossa miehet ovat vuokranneet hienoja autoja ja iskevät niiden avulla naisia.

Tällä pätkällä näet tilanteen, jossa tavallinen heppu ”omistaa” Ferrari 458:n ja pyytää naisia ajelulle. Temppu onnistui ilmeisen hyvin, sillä yksi naisista jätti poikaystävänsä tienvarteen seisomaan ja katsomaan kun oma tyttöystävä lähti matkoihinsa.

Hip hop on erittäin suosittu taiteenlaji ympäri maailmaa ja moni varmasti haluaisi olla kuuluisa hip hoppari. Mikäli tottelet tämän koosteen neuvoja, menestys on taattua!

1. Opettele siistit tanssiliikkeet

2. Roikuta housujasi tarpeeksi alhaalla

3. Hanki musavideolle seksikkäitä naisia

4. Käytä hyväksi luovuuttasi

5. Palkkaa itsellesi keikka-DJ

6. Pukeudu tyylikkäästi

7. Aloita Breakdance -harrastus

Original Icons -sarjassa tutustutaan urbaaniin kulttuuriin yhdessä Cityn, SpinFM:n ja adidas Originalsin kanssa. Lue Cityn artikkeli suomalaisen hip hopin synnystä ja kuuntele Spinin suora lähetys aiheeseen liittyen perjantaina kello 16.30.

Lue Suomi hip hopin lyhyt historia Citystä