Videon poika on änkyttänyt pienestä asti. Häntä on kiusattu sen takia. Opettajansa avustuksella – musiikkia kuunnellen – hän voittaa itsensä, saa äänensä takaisin ja yllättää opiskelutoverinsa ja opettajansa hienolla puheella.

Pienenä se on vitsa väännettävä. Tämä nuori tyttö hakkaa rumpuja paremmin kuin moni aikuinen. Ilmeisesti motivaattorina soittamiseen toimii Kelly Clarkson, joka voitti ensimmäisen American Idol -kisan 2002. Tyttö nimittäin soittaa Clarksonin My Life Would Suck Without You.

Penn ja Teller on taikuuteen ja komediaan erikoistunut kaksikko, joilla on oma tv-show. Heidän ohjelmansa erikoisuutena on paljastaa taikatemppujen salat tehtyään ne.

Mutta tällä kertaa he ovat ymmällään.

Vieraileva taikuri saa molemmat miehet hämilleen. Vaikka miehet tietävät taikuudesta enemmän kuin moni muu, tämä korttitemppu ei aukea sitten ollenkaan.

Videolla on kysytty äideiltä, miten he näkevät itsensä, millaisina äiteinä he pitävät itseään. Vastauksia on monenlaisia, mutta kaikki painottuvat siihen, etteivät he koe olevansa tarpeeksi hyviä.

Mutta totuus tulee lasten suusta. Äiti on sankari.

Joten kaikki äidit, muistakaa se.

Syyskuussa 2013 valokuvaaja Will Keownin ystävät olivat menossa naimisiin, ja hän halusi tehdä jotain spesiaalia häitä varten. Niinpä hän keksi asettaa juhlien aulaan kuvauskopin, jonka sisällä on hidastettua liikettä kuvaava kamera.

Ainoa neuvo kopin käyttöä varten oli, että liikkukaa paljon. Tuloksena syntyi hyväntuulinen ja pirteä pläjäys häävieraista ja hääparista. Ilmeisen hyvät bileet olleet.