Nuori poika Leondre osallistui ystävänsä Charlien kanssa Britannian Talent-kisaan. Tämä kaksikko todellakin hätkähdytti esityksellään sekä tuomarit että yleisön.

Yksi syy tähän oli Leondren itse tehdyt lyriikat kappaleeseen, jonka he esittivät. Leondre oli nimittäin koulukiusattu, mutta hän päätti kääntää tämän vastoinkäymisen voitoksi ja kirjoitti aiheesta laulun. Pojat pääsivät heittämällä suoraan semifinaaleihin.

Tällaisia mukeja ei ole kenelläkään muulla. Ja mikä parasta – saat suunnitella ne ihan itse! Tarvitaan vain muki ja kynsilakkaa. Mukin kannattaa olla yksivärinen, jotta kuvio tulee mahdollisimman hyvin esille.

Ensin tarvitaan astia, jossa mukin mahtuu helposti dippaamaan. Astia täytetään lämpimällä vedellä, ja lorautetaan pinnalle hieman yhtä tai useampaa kynsilakkaa. Vain mielikuvitus on rajana, mitä värejä tässä voidaan käyttää. Sitten pintaa sekoitetaan hieman hammastikulla, tai muulla vastaavalla esineellä. Tämän jälkeen muki dipataan veteen niin, että kynsilakka osuu mukiin ja jää siihen kiinni. Sitten sen annetaan kuivua 2-3 tuntia.

Näin yksinkertaista se on! Nämä voi sujauttaa omaan kaappiin tai antaa lahjaksi. Huomaa, ettei näitä mukeja saa pestä astianpesukoneessa.

Adventure Racing World Series on kisa, jossa kilpaillaan maittain kestävyysurheilun maailmanmestaruudesta. Kilpailu sisältää vaellusta, maastopyöräilyä, melontaa, suunnistusta ja paljon muuta. Jokaisesta mukana olevasta maasta osallistuu yksi muutaman hengen tiimi, joka patikoi vaikeissa olosuhteissa 10 päivän ajan. Se tiimi, joka tulee ensimmäisenä maaliin, voittaa maailmanmestaruuden.

Ruotsista tuleva neljän hengen tiimi kasvoi kilpailun alussa viisihenkiseksi. Tiimi oli pysähtynyt syömään, kun he yhtäkkiä saivat ruokaseuraa yksinäisestä kulkukoirasta. He antoivat nälkäiselle koiralle hieman ruokaa ja rapsutuksia, mutta jatkoivat kuitenkin pian matkaa. Kaikkien yllätykseksi koira alkoikin seuraamaan tiimiä. Vaikka tiimi joutui kävelemään mutaisessa maastossa, kahlaamaan kylmässä vedessä ja kiipeämään jyrkkiä vuoristorinteitä pitkin ylös, koira tuli perässä. Joukkue nimesi sen Arthuriksi.

Kun tiimi istui alas syömään, he eivät osanneet odottaa, että joukkue olisi viisihenkinen siitä hetkestä lähtien.

Kulkukoira sai mahansa täyteen ruokaa, eikä halunnut jättää enää uusia tuttavuuksiaan.

Se seurasi heitä, vaikka välillä olosuhteet olivat todella rankat.

Jos joku tiimin jäsenistä oli huonovointinen ja tarvitsi hoitoa, koira oli vierellä katsomassa, että kaikki on varmasti hyvin.

Koira nostettiin kajakkiin joen ylittämistä varten, mutta se hyppäsi vähän väliä uimaan kylmään veteen. Se sai lämpimiä takkeja ympärilleen, ettei se paleltuisi.

Lopulta viisihenkinen tiimi ylitti maaliviivan, sijalla 12.

Eikä siinä vielä kaikki. Tiimin johtaja Mikael Lindord päätti adoptoida koiran ja tuoda sen kotimaahansa Ruotsiin.

Mikael vei koiran eläinlääkäriin tutkittavaksi. Koira todettiin täysin terveeksi lukuunottamatta pientä haavaa sen niskassa.

Mikael rupesi melkein itkemään, kun hän kuuli saavansa luvan koiran adoptoimiseen. Se oli onnenhetki kaikille.

Tiimi ei voittanut kisaa, mutta he saivat uuden ystävän. Ja mikä parasta – Arthur sai kodin.

Tiimin johtaja ja koiran uusi omistaja Mikael Lindord kertoo, että he joutuivat jatkuvasti joustamaan ja tekemään erilaisia ratkaisuja, ettei koira jäisi jälkeen. Välillä koiraa piti myös auttaa, että se pääsee jokaisen esteen yli. Se varmasti myös hidasti joukkueen vauhtia, mutta se ei harmittanut jälkeenpäin ketään. Pääasia, että uusi ystävä pääsi turvallisesti maaliviivan yli ja sai hyvän kodin.

Lähde: Facebook

Ilmapalloeläimet ovat suosittuja lasten keskuudessa, mutta suurin osa taitelluista eläimistä on yleensä yksinkertaisia koiria tai apinoita. Japanilainen taiteilija Masayoshi Matsumodo osaa tehdä ilmapalloeläimen lähes mistä vaan eläimestä. Masayoshi on syntynyt vuonna 1989 ja hän asuu Tokiossa.

Mies on taitellut ilmapalloja koko elämänsä ja sen kyllä huomaa!


Kuvat: Facebook

On niitä ihmisiä, joille laulaminen on yhtä helppoa kuin puhuminen. Kentuckyssä syntynyt Jordan Smith omaa uskomattoman kauniin ja korkean lauluäänen. Miehen alkaessa laulamaan kaikki näyttää lupaavalta, mutta kun kertosäe alkaa, koko tuomaristo kääntyy hetkessä ympäri.

Jordanin laulama kappale on Sia-artistin megasuosittu ”Chandelier”-kappale. Mies saa esityksensä aikana kuuntelijassa aikaan koko kehon läpi virtaavia kylmiäväreitä.