Blake Bullinger ja Carly Stene ovat olleet yhdessä kaksi vuotta. Blake päätti yllättää tyttöystävänsä oikein kunnolla, joten hän nikkaroi itse hienon lipaston vuosipäivälahjaksi. Carly oli jo tästä todella otettu, mutta lisää oli tulossa. Jokaisesta vetolaatikosta löytyi nimittäin pieni spesiaali yllätys. Mutta se kaikkein suurin yllätys piileskeli alimmas laatikossa. Sieltä löytyi nimittäin sormus…

Nämä kuusi rohkeaa ja urheaa miestä katsoo elämänsä ensimmäistä kertaa synnytyksen videolta. Järkytyksen voi lukea heidän kasvoiltaan. Mutta eipä sillä. Ei se ole helppoa naisellekaan katsoa, kun pieni elävä ihminen puskee naisen vaginasta ulos.

Tässä on jotain sellaista, mitä pitäisi tehdä enemmän – tartuttaa hymyä ja naurua eikä vaan aina sitä kiukkua ja ärsytystä. Tilanne ei ole täysin aito, sillä tässä Berliinin metrovaunussa on muutama ”nauraja” mukana, mutta sitähän ei kukaan muu tiedä. Hyvä fiilis tarttuu, se on fakta. Lisää tällaista!

Lapset kasvavat kovaa vauhtia ja 5-vuotias Sadiekin oli tainnut juuri ymmärtää, ettei hänen pikkuveljensä tule olemaan ikuisesti vaippaikäinen. Järkytys oli tälle suuri, sillä hän ei halunnut veljensä vanhenevan ollenkaan. ”Hän on niin söpö pikkuisena! En halua hänen kasvavan…”

Toivottavasti Sadiekin joskus ymmärtää, että hänen veljensä on aina ihan yhtä ihana, oli hän minkä ikäinen tahansa.

Yksi suurimmista kaakaopapujen tuottajapaikoista on Norsunluurannikko, missä moni tienaa elantonsa kaakaotuotannon parissa.

Kaakaopuun hedelmät poimitaan käsin ja halkaistaan suurilla veitsillä. Siemenet eli pavut kaavitaan talteen ja annetaan käydä, eli fermentoitua auringon lämmössä muutama vuorokausi, jotta niiden maku kehittyisi aromikkaaksi. Tämän jälkeen papujen annetaan kuivua ja ne toimitetaan keräilykeskuksiin.

Vaikka suurin osa alalla olevista on tehnyt töitä kaakaopuiden parissa jo kymmeniä vuosia, eivät he silti tiedä mihin papuja todellisuudessa käytetään. Tietävät he vain, että valkoihoiset käyttävät papuja raaka-aineena johonkin syötävään. Mutta mihin?

Maanviljelijät saavat maistaa nyt elämänsä ensimmäisen kerran suklaata. Suklaata, mikä tehdään heidän keräämistään pavuista. Osa ei ole uskoa todeksi, että pavuista voi oikeasti tulla jotain niin makeaa ja herkullista.

Heidän kotiseudullaan suklaa on erittäin kallista palkkatasoon verrattuna, sekä myös hankalasti saatavaa. Suklaalevy maksaa noin kaksi euroa, ja palkka on päivältä keskimäärin 7 euroa. Seitsemällä eurolla pitäisi vielä elättää 15 perheenjäsentä sekä työläisiä. Ei siis mikään ihme, ettei suklaata ole tullut ennen maistettua.