Netissä näkee jatkuvasti samankaltaisia uutisia, joissa ylimieliset poliisit ovat tehneet tyhmyyksiä. Usein poliisit pääsevät helpolla ja ilman seuraamuksia, vaikka samat säännöt koskevat yhtälailla heitäkin.

Tälle videolle tallentui törkeä tapaus, missä poliisi ajaa tahallisesti rullalautailijan päälle.

Rullalautailu eli skeittaaminen on varsinkin nuoremassa ikäluokassa melko suosittu harrastus.Rullalautailutemppujen tallentaminen videolle tai valokuvaksi on ilmiö, joka on ollut osa rullalautailua sen alkuajoista saakka. Nykyisin lähes jokaisessa rullalautailuyhteisössä on ainakin yksi henkilö, joka omistaa videokameran ja kulkee mukana taltioimassa temppuja.

Kuvattu materiaali koostetaan yleensä rullalautailuvideoksi, joka näytetään kavereille tai siirretään esimerkiksi internetiin muiden lajin harrastajien nähtäväksi.

Bob Burnquist niminen rullalautailija kuvasi upean videon, jonka nimi on ”Dreamland.” Videolla mies tekee upeita temppuja, joiden harjoittelemiseen on kulunut varmasti useita vuosia.

21-vuotiaalla Andrew Hendersonilla on ollut koko ikänsä uskomaton intohimo jalkapalloon. Kovan harjoittelun myötä hänestä on kehittynyt lahjakas jalkapallon freestylemestari, joka on tullut tunnetuksi ympäri maailmaa.

Tällä videolla hän esittelee uskomattomia palloilutaitojansa Lontoon kaduilla.

 

Eläimet tarvitsevat monesti ihmisten apua juuttuessaan erilaisiin paikkoihin. Videolla mies pelasti kojootin, joka oli jäänyt kiinni piikkiaitaan.

Hädässä ollut eläin antoi miehen auttaa, eikä se osoittanut minkäänlaista agressiivisuutta miestä kohtaan.

Kaikki kissat eivät pidä omistajiensa harrastuksista. Tämän videon kissa on äskeisestä lauseesta hyvä esimerkki, sillä se yritti kaikin keinoin pysäyttää omistajansa laulutuokion.

Kissa kiipeili omistajansa päällä, työnsi tassujaan joka paikaan ja laittoi hännän tytön suuhun. Mikään ei kuitenkaan tepsinyt, sillä tyttö oli päättänyt vetää esityksensä loppuun.