Miesten peniksiä luullaan silloin tällöin aseiksi, pampuiksi, sekä muiksi esineiksi. Noloja tilanteita sattuu erityisesti lentokentillä, joissa isokaluisilla miehillä on vaikeuksia päästä läpi turvatarkastuksesta.

Tällä videolla poliisi epäilee nuoren miehen pitävän asetta housuissaan. Poliisi saa kuitenkin kokea hauskan tilanteen, jossa hän kokeilee miehen sukupuolielintä ja kysyy: ”Mikä tämä on?” Epäilty tokaisee tämän jälkeen tyynesti: ”Se on minun penikseni”.

Kesällä 5.6.2013 elokuvateattereihin saapuu J.J Abramin ohjaama toimintatrilleri Star Trek Into Darkness.

Elokuva alkaa, kun Enterprisen miehistö saapuu takaisin kotiin ja joutuu todistamaan järkyttävää terroritekoa omalla planeetallaan. Enterprisen omaan miehistöön on soluttautunut tuhoava voima, joka ajaa koko maailman kriisiin.

Tästä seuraa suuri joukkotuhoaseen takaa-ajo, jota johtaa kapteeni Kirk. Tilanne kärjistyy entisestään ja panoksina ovat elämä ja kuolema. Kirk joutuu asettamaan koko perheensä koetukselle yrittäessään pelastaa kaikista tärkeimmän eli miehistönsä.

Filmmakers and the cast of Star Trek Into Darkness

Chris Pine and Zachary Quinto in Star Trek Into Darkness

Katso lisää osoitteesta: www.startrekmovie.com

Pilat ovat yleistyneet erittäin paljon ja ne muuttuvat koko ajan myös raaemmiksi. Tällä videolla henkilöt tapaavat uuden huonetoverinsa ja hetken kuluttua hän makaa murhattuna lattialla. Osa ihmisistä menee kauhusta kankeaksi ja suurinosa ei tiedä mitä tehdä.

Jekun kruunaa toisesta huonesta tuleva murhaaja, joka ”tappaa” huonetta esitelleen henkilön.

Korkeushyppy on yleisurheilulaji, jossa tarkoituksena on yleensä hypätä yhdellä jalalla ponnistaen mahdollisimman korkealla olevan riman ylitse pudottamatta sitä.

Kenialaisessa koulussa korkeushyppy on kuitenkin paljon hurjempaa, sillä pojat hyppäävät korkean riman ylitse aivan tavanomaisesta poikkeavalla tyylillä.

Pärjäisivätköhän edes huippu-urheilijat näille kavereille?

Rullalautailu eli skeittaus on liikkumista rullalaudalla yleensä samalla erilaisia temppuja tehden.

Rullalautailun historia kulkee käsi kädessä rullalaudan kehityksen kanssa. Kehitykset rullalautailuvälineissä ovat ruokkineet kehitystä rullalautailutyyleissä ja uudet tyylit ovat vaatineet uudenlaisia välineitä. Rullalaitailu sai alkunsa surffauksesta, jonka johdosta rullalautailua kutsuttiin aluksi katusurffaukseksi.

Tällä videolla vanha mies tekee skeittilaudalla temppuja, joihin moni nuorikaan ei pysty. Vanhus oli ilmeisesti nuorempana harrastanut ”katusurffausta”.

Evästevalinnat