Eläkkeelle jääminen tuntuu varmasti samalta, kuin kesälomat, mutta tällä kertaa lomalta ei tarvitse koskaan palata takaisin sorvin ääreen.

Voin vain kuvitella, kuinka paljon tunteita viimeinen työpäivä tuo tullessaan — ainakin silloin, kun on todella pitänyt työstään. Douglas Hogate oli palvellut pitkään poliisina, mutta sitten koitti hetki, jolloin oli aika astua eläkkeelle. Poliisi oli juuri kirjautumassa ulos radioliikenteestä, mutta toisessa päässä odotti iloinen yllätys.

Douglasin poika, Douglas Hogate Jr, vastasi isänsä puheluun. Isä oli todella yllättynyt poikansa äänestä ja voit katsoa alta videon, joka kuvattiin kyseisenä hetkenä.

Nyt haluamme toivottaa Douglas Hogatelle hyviä eläkepäiviä!

Minä en vain voi saada tarpeekseni suloisista vauva- ja eläinvideoista.

Eva Baker kuvasi lastaan, joka itki surullisena auton takapenkillä. Koko tilanne kuitenkin muuttui, kun radiosta alkoi soida lapsen suosikkikappale. Kyseessä oli Katy Perryn kappale “Dark Horse”, joka on varmasti monelle erittäin tuttu hitti.

Katso alla olevasta videosta lapsen ihana reaktio ja jaa artikkeli ystävillesi Facebookissa!

 

Pienet lapset ovat varmasti maailman parhaita keksimään kaikenlaisia selityksiä omille teoilleen. Selityksistä huolimatta, lapset ovat niin suloisia, että heitä ei voi olla rakastamatta.

Jodi Hargraves oli ihmetellyt, miksi hänen 2- ja 3-vuotiaat poikansa olivat voin peitossa. Äiti ei tiennyt olisiko hän vihainen vai huvittunut, nähdessään pojat.

Jaxon selittää tilannetta ja kertoo lopulta pohjimmaisen syyn, joka on niin suloinen kuin voisit ehkä jo odottaa.

“Koska halusimme pannukakkuja.”

Naimisiin meneminen on yksi jokaisen ihmisen kohokohdista — on hieno löytää ihminen, jonka kanssa haluaa viettää koko loppuelämänsä ajan. Saamme usein nähdä kosimisen vuoksi suunniteltuja projekteja, jotka kestävät jopa vuosia. Myös hääseremonioissa on usein yllätyksiä, jotka saavat kovimmankin ihmisen herkistymään.

Monilla ihmisillä on tapana, että ystävät, sulhanen tai morsian järjestävät esityksiä, esimerkiksi laulun muodossa. Sanoitukset liittyvät usein hääparin menneisyyteen, tunteisiin ja tulevaisuuteen — tämä aiheuttaa luonnollisesti myös sen, että tilanteet ovat todella tunteikkaita.

Voit katsoa alla olevan videon, jossa sulhanen laulaa vaimolleen “Hallelujah” -kappaleen.

Tanssiminen vaatii usein rytmitajua ja hyvää kehonhallintaa — toisinaan myös sitä, että uskaltaa heittäytyä rytmin syövereihin. Stephanie Batista ja John Lindo valloittivat kaikki hurmaavalla esityksellään.

Miehen koko oli aluksi herättänyt yleisössä epäilyksiä. John Lindo todisti epäilijöille, että he ovat väärässä, kun hän asteli tanssilattialla kuin parkettien partaveitsi.
Voit katsoa videon alapuolelta: