Helsingin poliisisoittokunta yllätti yleisön Kampissa poliisin 200-vuotisjuhlan ja Poliisin päivän kunniaksi. Videolla näemme, kuinka aluksi poliisit näyttäisivät lähtevän keskeyttämään katusoittajien soittamista, mutta liittyvätkin itse mukaan jammailuun. Lopulta käynnissä on huikea konsertti keskellä kaupunkia, joka saa meidätkin ottamaan pari tanssiaskelta!

Rakkaus kestää läpi elämän, ylä- sekä alamäet ja tämä kuva todistaa sen täydellisesti. 100-vuotias mies pitää rakkaansa kädestä kiinni, vain tunteja ennen hänen menehtymistään. Heidän lapsenlapsensa lisäsi kuvan internettiin ja kertoo sen yhteydessä, että pariskunta on ollut naimisissa huikeat 77 vuotta. Jäämme aivan sanattomaksi liikutuksesta katsoessamme tätä kuvaa.

 

My Grandma, 96, with my Grandpa, 100, hours before her death this weekend. 77 years of marriage. from pics

 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Koirilla on loistava vainu, jonka avulla ne pystyvät jäljittämään asioita, joita ihmiset eivät ikinä huomaisi.

Omistaja ihmetteli, kun sen koira ryntäsi rannan tuntumaan ja jäi haukkumaan. Lähemmäksi mentäessä mies huomasi, että rannalle oli ajautunut delfiini, joka ei päässyt omin avuin takaisin mereen.

Koiran nokkeluuden ansiosta delfiini selvisi takaisin mereen, kun mies auttoi sitä hieman syvemmälle.

Puutarhassa työskennellessä vain mielikuvituksesi on rajana. Jason on ammatikseen puutarhuri ja hän osaa luoda tavallisista sekä arkisista asioista upeita kokonaisuuksia.

Katso videolta, kuinka hän valmistaa kukkaruukuista hienon telineen, joka sopisi myös parvekkeille! Toinen niksi on vielä upeampi, sillä Jadon rakentaa kukkaruukuista ympyrän näköisen muodostelman, johon pystyy istuttamaan useita eri kukkalajeja.

Käsitöiden tekeminen on ihanan rentouttavaa ja se voi parhaimmillaan jopa lievittää ahdistusta ja stressiä. Masennuksesta kärsinyt Jaqui Fink keksi eräänä päivänä alkaa kutoa jättimäisillä, yli metrin pituisilla puikoilla. Nyt siitä näyttäisi olevan tulossa maailmanlaajuinen trendi ja Fink vetää jo kursseja muillekin.