Välillä nähdään erittäin kauheita tapauksia, joissa poliisit luulevat olevansa lain yläpuolella ja rikkovat sitä.

26-vuotias Jonathan koki surkean kohtalon, kun poliisit hyökkäsivät raukkamaisesti hänen kimppuunsa. Jonathan pidätettiin vuonna 2010 hänen ollessaan amfetamiinin vaikutuksen alaisena. Mies asui pienessä Mortsel nimisessä kylässä. Miehen väitettiin olevan erittäin agressivinen, eikä häntä tämän vuoksi voitu hallita. Lääkäri oli määrännyt Jonathanille rauhoittavia, mutta poliisit päättivät ottaa homman haltuun kyseenalaisella tavalla.

Poliisit eivät voi olla vahtimassa joka paikkaa samaan aikaan, joten tämä bussikuski on päättänyt ottaa ohjat omiin käsiinsä.

Bussinkuljettaja törmää huonosti ajavien ja liikennettä rikkovien autojen perään. Venäläismiehellä on yli 100 kolaria ajettuna ja mies aikoo jatkaa ajamista samaan malliin.

Välillä sattuu tilanteita, joissa kuolema liippaa erittäin läheltä.

Tällä videolla nainen on viemässä roskia ulos, kun pihalla ollut puu kaatuu aivan hänen viereensä. Onneksi tällä kertaa selvittiin vain säikähdyksellä.

Tällä kaverilla kävi astetta huonompi tuuri hotellissa, kun hän lukitsi itsensä huoneensa ulkopuolelle, alasti.

Asiaa ei helpottanut samaan hissiin osunut äiti pienen poikansa kanssa.

Bussipysäkeilla aika saattaa kulua välillä erittäin hitaasti bussia odotellessa.

Nyt onglemaan on keksitty kuitenkin ratkaisu, sillä voit valita kyydin mielentilasi mukaan. Saa nähdä milloin samanlainen pysäkki saadaan myös Suomeen.

Evästevalinnat