Poliisit saattavat joutua pelastamaan ihmisiä tai eläimiä, vaikka he eivät olisikaan työvuorossa — sama pätee kaikkiin ihmisiin.

Steve Mullen ja Brad Smith olivat viettämässä vapaapäivää merellä, kun he huomasivat vedessä kilpikonnan. Eläin oli juuttunut rapumertaan ja se ei ollut onnistunut vapauttamaan itseään omin avuin. Kilpikonna oli todella uupunut ja se olisi luultavasti kuollut ilman miesten apua.

Kilpikonnan koko löi miehet ällikällä, he arvioivat, että se oli noin 2,4-2,8 metrin pituinen!

Katso alta video, jossa sankarit pelastavat hädässä olevan kilpikonnan:

On olemassa ihmisiä, jotka tekevät kaikkensa auttaakseen hädässä olevia eläimiä — tämä on erittäin hienoa asia, sillä liian moni kotieläin joutuu kokemaan elämänsä aikana vääryyttä.

Koiranpentu oli joutunut veden varaan ja se ei päässyt ylös liukasta ja lähes pystysuoraa kiviseinää pitkin. On hienoa nähdä, kuinka tämä mies vaaransi jopa oman henkensä auttaakseen hädissään olevaa eläintä.

Saamme lopulta nähdä, kun koira haluaa kiittää omistajaansa. Eläin ei meinaa pystyä hillitsemään itseään, kun se pyörii omistajan ympärillä.

Jaa tämä artikkeli, mikäli arvostat ihmisiä, jotka auttavat eläimiä!

Valokuvat ovat ihania — niitä voi katsella useiden vuosien jälkeen ja muistella menneitä aikoja. Valokuvat ovat myös oiva tapa tallentaa tilanteita, jotka muuten saattaisivat ajan juostessa unohtua. On kuitenkin hyvä muistaa, että kuvat kannattaa silloin tällöin käydä teetättämässä, sillä rikkinäisen puhelimen sisällä olevat valokuvat eivät paljoa lohduta.

Joka tapauksessa äiti halusi ottaa tyttärestä ja koirasta valokuvan. Kaksikko asettui kiltisti riviin ja tämän jälkeen äiti pyysi heitä hymyilemään. Koira ei ilmeisesti aluksi kuullut pyyntöä, mutta lopulta se teki ilmeen, joka on saanut ihmiset ympäri maailmaa nauramaan.

Koirat haluavat itselleen vain leikkitoverin ja mikäli talosta ei löydy toista koiraa niin vuoroon astelee kissa. Tämä saattaa aiheuttaa kuitenkin erimielisyyksiä, koska kissat eivät välttämättä halua itselleen koirakaveria. Ne osaavat myös puolustaa itseään, mikäli koirat tulevat liian lähelle ja ovat liian ystävällisiä.

Alla olevalla videolla esiintyy kymmeniä koiria ja kissoja, joiden kaverisuhde alkoi melko kivisesti. Lopussa tapahtuu kuitenkin jotain, mikä saa sydämeni sulamaan.

Katso ja jaa alla oleva video ystävillesi!

Internet on pullollaan videoita, joissa huskyt näyttelevät pääroolia. Syynä tähän on yleensä se, että huskyt ovat todella temperamenttisia ja ne osaavat kiukutella toden teolla.

Huskyilla on itse asiassa paljon samoja piirteitä kuin ihmisilläkin — silloin tällöin ei vaan tee mieli lähteä pois kylvystä tai suihkusta. Tällä kertaa ammeessa ei ollut kuitenkaan vettä ja on vaikea sanoa, miksi eläin ei halunnut millään jättää lepopaikkaansa.

Voit katsoa alta videon, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi.