Eläimet osaavat tehdä yllättävän nokkelia piloja, jonka jälkeen ne poistuvat “viattomasti” pois paikan päältä.

Pöllöt ovat perinteisesti yöeläimiä, jonka vuoksi ne torkkuvat päivisin.

Eräs henkilö oli nähnyt talonsa katolla kaksi pöllöä, jotka olivat päiväunilla. Yhtäkkiä toinen linnuista herää ja tuntee pientä painetta mahassaan – lintu päättää sen kummempia miettimättä päästää kaiken ulos ja vieressä oleva kaveri ei varmasti ole tilanteeseen tyytyväinen.

Voit katsoa todella huvittavan tilanteen alapuolelta!

Luonto osaa olla tavattoman kaunis, mutta samalla myös armoton heikkoja yksilöitä kohtaan. Niin sanottu luonnon laki karsii heikoimmat yksilöt, jotta vahvemmat voivat jatkaa elämäänsä ja synnyttää vahvempaa jälkikasvua.

Onneksi ei ole epäilystäkään siitä, etteikö tämä norsunpoikanen olisi vahva ja itsevarma yksilö.

Norsunpoikanen vastaan 14 leijonaa kuulostaa alustavasti todella epätoivoiselta tilanteelta. Leijonat roikkuvat kiinni poikasessa ja yrittävät saada sen uuvuksiin.

Norsu ei ole kuitenkaan niin avuton kuin aluksi saatat kuvitella. Itse asiassa itsevarma norsunpoikanen antaa leijonille kyytiä ja lähtee jahtaamaan niitä.

Samaan aikaan voimme jälleen todeta, että kissat eivät pidä juurikaan vedestä.

“Beaglesaurus” on eläin, joka kylvää tuhoa monissa suomalaiskodeissa. Se pitää pelottavaa ja matalaa ääntä, joka muistuttaa hieman muinaista dinosaurusta. Tänä päivänä kyseinen eläin toimii myös kodinturvana ja hälytysjärjestelmänä.

Beaglesaurus on viattoman näköinen, mutta se on tavattoman voimakas.

Jos et vielä tiedä, mistä tällä videolla on kyse niin voit katsoa oheisen pätkän alapuolelta:

Elefantit ovat todella fiksuja eläimiä, jotka voivat muistinsa avulla löytää vettä jopa tuhansien kilometrien päästä. Norsuilla on todella vahva suojeluvaisto ja ne pitävät perheestään huolta koko elämänsä ajan.

Tällä videolla näemme erinomaisen esimerkin siitä mitä tapahtuu, kun norsu kokee tilanteen uhkaavaksi.

Viaton mies pyöräilee autotiellä, kun suuri norsu alkaa jahtaamaan häntä. Syy norsun aggressiiviselle käytökselle selviää kuitenkin nopeasti, sillä eläin haluaa pitää perheensä turvassa.

Lopulta tie on selvä ja norsuemo johtaa perheensä turvallisesti tien ylitse.

Kissat osaavat hypätä ja avata ovia, joskus ne käyvät jopa omatoimisesti vessanpöntöllä. Kissat eivät koskaan putoa selälleen ja ne ovat äärimmäisen notkeita sekä tasapainoisia eläimiä.

Mitä vielä? Ainiin unohdin mainita…

Kissat voivat toimia myös koko perheen herätyskellona, kuten tässä tapauksessa. Kissa saapuu joka aamu herättämään omistajansa noin 5 aikaan, mies kertoo Youtube -videolla.

Viekas ja älykäs kissa on keksinyt metodin, jonka avulla omistaja herää takuuvarmasti!