Porvoo tunnetaan kauniista vanhastakaupungista, luonnonkohteista, sekä kulttuurinähtävyyksistä, kuten Runebergin kotimuseosta. Porvoon Emäsalossa sijaitsee kuitenkin varsinainen helmi, nimittäin jättimäinen satulinna, joka on kuin suoraan Disney-elokuvista.

Se on tällä hetkellä myynnissä reilun kahden miljoonan euron hinnalla, joten ihan edulliseksi unelmien toteutuminen ei käy. Voit kuitenkin haaveilla lottovoitosta samalla, kun katselet näitä pysäyttävän taianomaisia kuvia tästä satulinnasta, joka on todella olemassa Porvoossa.

 

1.

linna1

2.

linna2

3.

linna3

4.

linna4

5.

linna5

6.

linna6

7.

linna7

Kuvat: RE/MAX 
Lähde: Oikotie.fi

Laiskiaisen on lähes mahdotonta ylittää ruuhkainen moottoritie sen hitauden vuoksi. Tämän seurauksena eläin oli takertunut kiinni tolppaan, eikä se suostunut liikkumaan. Onneksi paikalle tuli ystävällinen poliisi, joka päätti auttaa hädässä olevaa eläintä.

Laiskiainen oli joutunut moottoritien varteen ja se piti kiinni tolpasta, eikä suostunut irrottamaan otetaan.

1

Onneksi poliisi oli kärsivällinen ja se antoi eläimen rauhassa totutella tilanteeseen.

4

Lopulta yhteinen sävel löytyi ja poliisi sai yhteyden hädässä olleeseen eläimeen.

3

Myös pienoinen hymy ilmestyi laiskiaisen kasvoille.

2

Loppu hyvin kaikki hyvin. <3

5

Kuvat: Facebook

Muumit kuuluvat monen suomalaisen lapsuuteen ja nyt internetissä leviää villitys, jossa piirretään muumeja ulkomuistista. Ilmiö on lähtöisin mistäs muualtakaan, kuin Japanista, mutta siitä tuli nopeasti suosittu Twitterissä. Katso tästä yhdeksäntoista kuvaa ja kokeile itse, muistatko miltä muumi näyttää.

 

Yhdysvaltalainen voimistelija Kacy Catanzaro on erittäin kovassa kunnossa ja tämä video todistaa sen täydellisesti. Hän etenee läpi pitkän ja haastavan esteradan, johon sisältyy leuanvetoa ja muita vaikeita, paljon voimaa vaativia temppuja. Lopulta hän pääsee maaliin alle kymmenessä minuutissa, eikä näytä edes kovin hengästyneeltä.

”Takapihantiedemies” päätti kokeilla, mitä tapahtuu, kun hän kaataa sulaa alumiinia akvaarioon, joka on täytetty vedellä ja vesikuulilla. Vesikuulat ovat aluksi pieniä, mutta kun niiden päälle kaataa vettä, niin ne muuttuvat marmorikuulan kokoisiksi palloiksi.

Nestemäisen alumiinin valuessa kohti akvaarion pohjaa syntyy upea veistos, joka kelpaa loistavasti esimerkiksi sisustamiseen. Temppua ei kuitenkaan kannata kokeilla kotona, sillä alumiinin sulamispiste on noin 660 celsiusastetta.