Toiset koirat eivät tykkää matkustamisesta eivätkä autoilusta sitten ollenkaan, toiset rakastavat niitä. Näiden kavereiden kasvoilla puhaltaa tuuli, vapaus ja onni. Posket lepattavat pitkin poikin ja tukka on niin takana, ettei se voi olla enää taaempana. Taitaa myös hajut tulla nopeammin ja paremmin nenään – ei tarvitse kuin istua paikallaan ja odottaa. Ihanaa!

Syksy alkaa pian siirtyä syrjään, ja talvi tulee jee! Tuuli tuivertaa kylmänä takinkauluksesta sisään, pakkanen puree nenän irti, illat pimenevät mustiksi ja lumimyrsky piiskaa tukan vaakatasoon. On siis aika heittää aurinkorasvat, kellukkeet ja bikinit laatikkoon ja valmistautua henkisesti valkeuden tuloon tämän talvisen kuvakollaasin avulla.

Wuhuu!

All by myself, don’t wanna be all by myself anymore!

Hei missä on ohituskaista?

Mä oon täällä! TÄÄLLÄ!

Missä?!

Tässä.

Niin paljon lunta, ihanaa!

Lämmitä mua.

Joku raja hei tähän lumentuloon nyt.

Jee?

Lähde:  All Over Press

Yukihiro Fukuda / All Over Press

Japaninmakaki on makakeihin kuuluva apinalaji. Japaninmakakeilla on tyypillisen punaiset, karvattomat posket, joita ympäröi pitkä, harjamainen turkki. Kyseinen laji on maailman pohjoisimpana elävä apinalaji ja sitä tavataan luontaisesti Kyūshūn, Honshūn ja Shikokun saarilla Japanissa.

Japaninmakakit ovat erittäin älykkäitä eläimiä ja talvisin ne muun muassa lämmittelevät joukolla tulen äärellä, sekä lämpimissä lähteissä.

Kuvassa näet naaraspuoleisen makakin, joka selvästi nauttii lämpimästä hetkestään kuumassa lähteessä.

 

Mikä on tämä ihmeellinen iso pörröinen karvakasa? Se on angorakani.

Angorakaneja käytetään sekä lemmikkeinä että angoravillan tuottajina. Rotu on alunperin Ankarasta (ent. Angora), ja se levisi Eurooppaan 1700-luvulla. Angorakani on leppoisa ja yleensä erittäin ihmisrakas kaveri. Sen turkki on pehmeä, mutta vaatii säännöllistä harjausta ja hoitoa. Tai näin ainakin voisi kuvien perusteella kuvitella, että muutama tunti saattaa mennä tuon pörrön suoristamiseen.

Aivan käsittämättömän kokoinen ja näköinen.

ritemail.blogspot.com.au

ritemail.blogspot.com.au

Joko olet pörrökarvatranssissa?

ritemail.blogspot.com.au

ritemail.blogspot.com.au

ritemail.blogspot.com.au

Entä nyt?

ritemail.blogspot.com.au

ritemail.blogspot.com.au

Nyt.

alpacafarmgirl.com

 

Voit alkaa heräillä… Se on ohi.

Kävelet rauhallisesti pihatietä, mutta jokin tuntuu tänään olevan oudosti. Ihan kuin… Ihan kuin joku tuijottaisi. Mutta pihahan on tyhjä! Yhtäkkiä naapuriasunnon verho heilahtaa. Naapurin vanha mummoko siellä taas katselee?

Ei, se ei ole naapurin mummo vaan joku paljon karvaisempi. Kissa.


Evästevalinnat