Ihan tavalliselta näyttävä possu pötköttää maassa, jonkun kodissa, ehkä olohuoneessa. Possun nimi on Einstein. Kaikki näyttää niin tavalliselta kuin ”possu olohuoneessa” voi näyttää.

Mutta pian selviää, ettei Einstein ei ole pelkkä possu. Einstein on myös rumpusetti.

JVG on 2011 vuonna pinnalle noussut helsinkiläinen rap-duo, jonka kappaleiden sanoitukset liittyvät pääosin urheiluun. Räppäreiden ensimmäinen albumi Mustaa kultaa julkaistiin 27. huhtikuuta 2011. Albumi nousi heti Suomen albumilistan kärkeen ja myi kultaa 2011 vuoden kesäkuussa.

JVG:n toinen albumi jvg.fi julkaistiin 2012 vuoden toukokuussa ja se nousi myös suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Marraskuun lopussa julkaistaan juuri masteroitu ensimmäinen sinkku ”Voitolla yöhön” ja levy tulee kauppoihin alkuvuodesta.

Original Icons -sarjassa tutustutaan urbaaniin kulttuuriin yhdessä Cityn, VivaksenSpinFM:n ja adidas Originalsin kanssa. Lue Cityn artikkeli JVG:stä ja kuuntele Spinin suora lähetys aiheeseen liittyen perjantaina kello 16.30.

Lue lisää JVG:stä Cityssä

Erityisen rankkaa on, kun herätyskello soi. Ei siinä meinaa jaksaa nousta ylös. Ei vaan jaksa. Ja sitten pitää pukea, pestä hampaat ja istahtaa pöntölle. Se on rankkaa. Eikä siinä kaikki. Pitäähän sitä vielä syödäkin jotain. Koko leipä. Ja sitten on vielä se tv-ohjelmien katsominen. Kanavasurffailu. Huh huh. Töihinkin pitäisi ajaa. Kyllä on rankkaa.

Tälle japanilaiselle piilokamerapilalle on vaikea löytää voittajaa. Kujalle on asetettu tahmeapintainen alusta. Kun ihmiset kävelee sen päälle, loppuu askel lyhyeen.

Miehet rentoutuvat taukohuoneessa ja alkavat keskustella, miten upealta tuntuu, kun on viikset. Miesten kuvaukset viiksien tuottamasta hyvän olon tunteesta yltyvät omituisuuteen asti. Kunnes yksi viiksihuijari paljastuu joukosta.

Tämä viiksivideo on Buenos Airesin elokuvafestivaalien mainos.