Michael Collins omistaa yhdeksän kuukauden ikäisen ison koiran ja hän kertoo, että ihmiset tuntuvat pelkäävän sitä. Yksi mies kuitenkaan ei anna koon hämätä, vaan pysähtyy joka päivä paijaamaan kaveriaan aidan yli. Collins kertoo, että postimies tekee näin, vaikka ei jakaisikaan postia kyseiseen taloon. Ihana ystävyys on syntynyt!

 

Tankotanssi on erityisesti käsivoimia ja tasapainoa vaativaa urheilua, johon aivan jokainen ei pysty. 30-vuotias Kat Bailey kuvasi itsestään videon, jossa hän kiipeää tangolle vain tunteja ennen sairaalaan lähtöä. Itse synnytys sujui hyvin ja aktiivinen osuus kesti vain puolitoista tuntia. Bailey kertoo, että tankoilu auttoi häntä pitämään ajatukset poissa kivuista ja saamaan jotakin mukavaa tekemistä.

Lähde: The Sun

Joitakin videoita on vaikea olla katsomatta ja tämä on yksi niistä. Kymmenen minuutin pituiseen pätkään on koottu erittäin paljon silmää tyydyttäviä kohtauksia. Piirustuksen valmistuminen ja 3D-tulostaminen voivat kuulostaa yksinkertaisilta asioilta, mutta joskus niitä on vain mukava ihailla.

Avioliiton satamaan astelu on ikimuistoinen hetki ja nykyään se tallennetaan valokuvin ja jopa videoin. Nainen toistaa papin perässä vihkikaavaa, jossa hän lupaa rakastaa puolisoaan myötä- ja vastoinkäymisissä ja niin edelleen. Yhtäkkiä kauniissa maisemassa juoksee häiden kukkaistyttö ja hänen perässään nainen. Hetki tallentui sopivasti kameraan ja tilanteessa morsiamen oli vaikea olla nauramatta.

Koiran omistaja pyytää eläintä noutamaan veljensä ja ei aikaakaan kun näin tapahtuu. Saksanpaimenkoira palaa miehen luokse taluttaen toista koiraa kaulapannasta. Video on kerännyt jo yli kaksi miljoonaa katselukertaa ja onhan temppu aika erikoinen, mutta minkäs noutaja luonteelleen mahtaa!