Moni meistä on joskus saanut rikkinäisen paketin postista. Aina syy ei ole työntekijöiden, mutta tällaisia tapauksia nähdessä verenpaine nousee. Arvokkaat lahjat ja helposti särkyvät esineet menevät rikki, jos niitä heittelee tällä tavalla – se ei kuitenkaan näyttänyt haittaavan tätä postinkantajaa.

Hän jäi onneksi kuitenkin kiinni, kun eräs fiksu ruotsalaismies kuvasi tilanteen videolle:

Siskot voivat joskus olla ärsyttävimpiä ihmisiä maailmassa, mutta siskot ovat myös osa lapsuutta, joka ei koskaan katoa. Juhlistaakseen koko elämän kestävää ystävyyttä ja sitä erityistä sidettä joka vain siskoilla voi olla, nämä siskokset ovat ottaneet inspiroivia ja hämmästyttävän kauniita tatuointeja. Genetiikka kertoo siskosten olevan siskoksia, heidän sydämensä kertovat heidän olevan ystäviä.

 

Kuva, jonka Chandra (@chanzdan) julkaisi

Kuva, jonka Ella (@ewsimkus) julkaisi

Kuva, jonka Matt (@letheobia_tattoo) julkaisi

Kuva, jonka mands_718 (@mands_718) julkaisi

Lähde: Buzzfeed

Pyhäinpäivän aattoa vietetään Suomessa lokakuun viimeisenä päivänä 31.10. Juhlapäivään kuuluu oleellisena osana erilaisiin asuihin pukeutuminen ja muuten koristautuminen pelottaviksi hahmoiksi. Tässä on kaksitoista Halloweenista inspiroitunutta kynsilookkia, jotka sopivat karmivaan bile-iltaan täydellisesti.

 

A photo posted by Alicia Torello (@aliciatnails) on

A photo posted by Chelsea King (@chelseaqueen) on

A photo posted by Amber Young (@ambeerrr) on

A photo posted by Oksana (@thepolishedkoi) on

Kun katsoo kauppojen vaatevalikoimaa, poikien ja tyttöjen vaatteet saattavat erota toisistaan hyvinkin radikaalisti. Tällä videolla esimerkiksi poikien paidoissa on sellaisia tekstejä kuten ”ajattele laatikon ulkopuolelta” ja ”sankari”.

Tyttöjen paidoissa taas lukee ”kaunis” ja ”hei”. Videolla esiintyvä tyttö on turhautunut, sillä tyttöjen paidat eivät tarkoita mitään, eivätkä ainakaan kannusta tekemään omia valintoja ja tavoittelemaan unelmiaan.

Olemme seuranneet jännityksellä Saara Aallon taivalta brittien X Factor -kilpailussa. Videolla näet, kun hän esittää Sharon Osbournelle ja Robbie Williamsille Abban hittikappaleen The Winner Takes It All.

Aalto laulaa niin järisyttävän hyvin, että pääsi jälleen kerran jatkoon ja kilpailun kahdentoista parhaan laulajan joukkoon. Suoritus on historiallinen jo Suomen mittakaavalla, puhumattakaan siitä, miten kovatasoinen brittien laulukilpailu on.

 

Lähde: Iltalehti